gittigidiyor

MSI den yeni All-in-One PC ve Monitörler

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Bilgisayar donanımı üreticisi MSI, Intel’in 12.Nesil Core işlemcilere sahip İş & Üretkenlik serisi ürünlerini ve yeni Summit & Modern serisi monitörlerini duyurdu. Yeni İş ve Üretkenlik serisi ürünleri daha güvenilir ve ergonomik çalışma ortamı için ideal. Dahası da göz sağlığını koruyan Eye Care teknolojisiyle kullanıcıların iş verimini arttırmayı hedefliyor. Ayrıca MSI iş verileriniz için daha güvenli bir alan sunmak için çözümler üretiyor.

MSI Modern serisi All-in-One PC ve Pro Desktop özellikleri

MSI Modern AM242 ve Modern AM272 serisi All-in-One PC’ler evde, ofiste, hatta ev-ofis ortamında masanızı şık bir tarzla süslüyor. Estetik bir görünüme sahip olması sayesinde eğitim alırken, işinizi yaparken veya mutfağınızda bile oldukça işlevsel özellikler sunar. Yenilikçi Modern serisi All-in-One PC, şıklığına ilave olarak görsel konforunuzu arttırıyor. Evde ya da ofiste gereksinim duyduğunuz görevleri rahatça yerine getirebiliyor. Her iki model de en yeni 12.Nesil Intel Core işlemcilere sahip. Ayrıca Windows 11 ile birlikte geliyor. Üstelik MSI son dönemde geliştirdiği Anti-Flicker teknolojisi sayesinde çıplak gözle görülemeyen ekran kırpışmasını engelleyerek uzun vadeli kullanımdan kaynaklanan göz yorgunluğunu etkin bir biçimde azaltıyor.




msi-yeni-all-in-one-pc-ve-monitorlerini-duyurdu3-368x338.jpg



Less Blue Light modu günlük kullanımda mavi ışığa maruz kalma sürenizi azaltmanızı sağlıyor. AM242 ve AM272 modelleri video konferanslarınız için dahili webcam ve gürültü önlemeli MSI Sound Tune yazılımı ile geliyor. Ayrıca MSI, AM242 ve AM272 serisini All-in-One PC’ler olarak üretkenlik ve verimlilik odaklı olarak tasarladı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

MSI PRO DP21 ve PRO DP130 serisi özellikleri

MSI PRO DP21 ve PRO DP130 serisi bilgisayarlar “İş ve Üretkenlik” mottosu ile üretilen bilgisayarlar. Sırasıyla 2.3 ve 13 litre hacimli kompakt tasarımları sayesinde her ev stüdyosuna ve çalışma alanına rahatça sığdırabilirsiniz. Ayrıca, PRO DP21 ve DP130 modellerinin amacı iş verileriniz için daha güvenilir bir ortam sunmak. TPM 2.0 teknolojisi sayesinde işinizle ilgili hassas bilgileri koruma altına alabilirsiniz. Böylelikle ekibinizin bilgi güvenliğini üst noktaya taşıyabilirsiniz. Böylece güvenli bir şekilde Big Data analizlerinizi düzenleyebilir. Dahası da, 12.Nesil Intel Core i7 işlemci ve 64GB çift kanallı bellek ile Windows 11 işletim sisteminizi hızlıca kullanabilirsiniz. Üstelik yüksek grafiklerin ve 4K videoların keyfini çıkarabilirsiniz.

MSI yeni All-in-One PC ve monitörlerini duyurdu


PRO DP130 modeli ayrıca MSI NVIDIA Geforce ekran kartı ile geliyor. Böylece bir ev bilgisayarı ile oyundan da keyif alabiliyorsunuz. İş veriminizi çoğaltmak için MSI’ın özel yazılımı olan MSI Center çok yardımcı oluyor. İhtiyaçlarınıza göre yazılımı özelleştirebilir hatta bu şekilde gereksiz sistem yüklemelerinden kurtulabilirsiniz. Smart Priority özelliği sayesinde donanım kaynaklarını düzenleyerek en sık kullanmış olduğunuz uygulamalara öncelik vermenizi sağlıyor. Dahası da Smart Image Finder aracı fotoğraflarınızı anahtar kelimelerle bulabilir ve düzenleyebilirsiniz. Sonuç olarak, PRO DP21 ve DP130 iş için ve taşınabilir bilgisayar ihtiyacı olanlar için tasarlanmış.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

MSI Summit serisi monitörler ve özellikleri

Summit MS321 serisi monitör göz koruma teknolojisi ve renk doğruluğunu MSI’ın özel P.I (üretken zeka) uygulaması ile beraber sunarak kullanıcıların üretkenliğini arttırmalarına yardımcı oluyor. Summit serisi 4K çözünürlük, %136 sRGB ve %95 DCI-P3 ile en iyi panele sahip. Ayrıca Summit MS321UP, renk doğruluğu için fabrikadan kalibre edilmiş olarak geliyor. Testlerden geçen ürün daha akıcı renk geçişleri ve daha doğru renk eşitliği sunuyor. Summit MS321 modeli, ergonomik donanım ve akıllı yazılım fonksiyonları ile birlikte geliyor. Ayrıca manyetik monitör gölgeliği, USB 3.2 Gen 1 kart okuyucusu ile birlikte geliyor. MSI’ın özel P.I uygulaması içinde True Color teknolojisi, KVM, Akıllı Parlaklık ve Renk Sıcaklığı, Aktif Gürültü Engelleme gibi özellikleri de yer alıyor.

msi-yeni-all-in-one-pc-ve-monitorlerini-duyurdu1-369x338.jpg


MSI’ın özel P.I. uygulaması pek çok özelliğe sahip. Summit MS321 içinde yer alan MSI P.I. işlemcisi sayesinde tüm renk profillerinizi bilgisayarınızda değil, monitörünüzde saklayabilirsiniz. Akıllı sensörü sayesinde Summit MS321 çevredeki ışık yoğunluğunu algılayarak tercihleriniz doğrultusunda ekran parlaklığını ve renk sıcaklığını otomatik şekilde değiştirebiliyor. Ayrıca aktif gürültü önleme özelliği sayesinde konferans görüşmelerinizde sohbet deneyiminizi daha konforlu şekle getiriyor. Dahası da, yalnızca farenizi hareket ettirip tıklayarak iki cihaz arasında geçiş yapabilirsiniz.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Modern serisi monitörler ve özellikleri

Poblo Picasso renk konusunda, “Renkler de, tıpkı yüz ifadesi gibi, hislerdeki değişimi takip eder” sözlerine yer vermiştir. Renk, canlılığı ve görsel sürekliliği sağlamanın, o anki durumla ilgili bilgi vermenin muhteşem bir yoludur. Fikirler, duygular ve duyular renkler ile ifade ediliyor. Bazı renklerin anlamları beyinimizin derinlerinde saklıdır. Çünkü onları çevremizde daima görürüz.

Geçtiğimiz yıllarda bilgisayarlar ve telefonlar birer moda aksesuarı değil, sadece araç olarak görülüyordu. Ancak bu algı zamanla değişiyor. Bu sebeple MSI farklı alternatifler üretiyor. MSI Modern serisi farklı renklere sahip bir monitörün günlük çalışma şeklinizi yansıtıyor. MSI’ın Modern serisi 7 farklı renk alternatifi ile sunuluyor ve renklerle ilgili fikirlerinizi kökten değiştiriyor.

İstediğiniz renk, istediğiniz tarz

Renkler günün her anında çevremizde ve günlük yaşamımızda önemli bir yer taşıyor. Renkler ve duygular birbiriyle bağlantılı bir durumda. Sıcak ya da soğuk bir renk farklı duyguları tetikler. Mesela parlak ya da donuk bir renk farklı hisler uyandırır. Renkler insan psikolojisinde farklı hisler uyandırır. MSI Modern serisinin 7 farklı renk alternatifi, eviniz ve ofisinizin dekorunda sizin tarzınızı yansıtıyor.

MSI yeni All-in-One PC ve monitörlerini duyurdu


Her rengin bir anlamı vardır ve farklı duygular uyandırır. Örneğin, ultramarin mavisi soğuk kanlı olmanızı sağlar. Yeşile baktığınız zaman rahatlarsınız, kırmızı iştahınızı açar. Sarı renk ise mutluluk, enerji ve iyimserlik uyandırır. Pembe yaratıcılığı tetikler, beyaz renk saflığı ve minimalizmi temsil eder. Siyah ise kuvvetli ve zariftir. Çalıştığınız alanda bu renklere yer vererek ruh halinize göre ortamınızı düzenleyebilirsiniz.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
İnşallah fiyatları da mutluluk, enerji ve iyimserlik uyandırır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst