gittigidiyor

MSI Firmasından Heroes of the Storm'a Özel Dizüstü

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MSI Firmasından Heroes of the Storm'a Özel Dizüstü

MSI firmasının Blizzard Entertainment tarafından resmi bir şekilde tavsiye edilen Heroes of the Storm serisi oyun dizüstü bilgisayarını tanıttı.


msi-firmasindan-heroes-of-the-storm-a-ozel-dizustu.jpg
Blizzard’ın Heroes serisi ile birlikte markalama sürecinde ilk oyun dizüstüsü serisi olarak hem MSI fanları hem de Blizzard takipçileri tarafından çok büyük bir şekilde ilgi görmesi bekleniyor. Firmanın geliştirmiş olduğu Heroes of the Storm, Blizzard’ın tanınmış olan Diablo, Warcraft ve Starcraft oyunlarından kahramanlara ev sahipliği yapıyor. Oyun hem ücretsiz, Hem de ücretli ek özelliklerle oynatılıyor. Oyun üzerinde ki karakterler için de görsel açıdan değişikler satın alınabiliyor.
MSI GE62 Heroes of the Strom Edition’ın Özellikleri
 Windows 10 Home / Windows 10 Pro
– 6. nesil Intel Core i7 processor
– NVIDIA GeForce GTX 970M
– 15.6 inç Full HD (1920×1080)
– NVMe M.2 SSD by PCIe Gen3 X4
– USB 3.1 SuperSpeed+
– USB Type-C
– True Color
– Nahimic Sound
– Audio Boost 2
– Sound by Dynaudio
– SHIFT
– SteelSeries Engine 3
– Steelseries klavye
– Cooler Boost 3
– Killer Gb Lan, Killer Shield + 802.11 ac
– Matrix Display (4K çıkış destekli)

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst