gittigidiyor

MSI Interceptor DS300 Mouse Tanıtıldı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MSI, oyuncu ekipmanları serisine bugün bir yeni ürün daha eklediğini duyurdu. Ürünümüz bir lazer Mouse ve ismi Interceptor DS300. Peki, Interceptor DS300 oyunculara neler sunuyor?


evrenmause.jpg
Interceptor DS300, MSI'ın oyuncu ekipmanları listesine eklediği son ürün. Oval tasarımıyla dikkat çeken mouse, ergonomik yapısıyla rahatlığı ve üst seviye performansı hedefliyor.
Interceptor DS300'ün yapıldığı materyal ise oldukça dayanıklı olmasıyla biliniyor. Mouse üzerindeki OMRON tuşlar 5+ milyon tıklamaya varan ömür sunuyorlar.
msi-ds300-1.jpg
Mouse'un bir diğer dikkat çeken özelliği ise 8200DPI lazer sensöre sahip olması. Mouse üzerinde 16.8 milyon renk seçeneğine sahip RGB LED'ler de DPI ayarını kolayca anlamanıza yardımcı oluyor. Mouse üzerindeki altı programlanabilir tuşu da istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz.
msi-ds300-2.jpg
Tutuş yerlerindeki plastik materyal de mouse'un elinizden kaymasını engelliyor. Son olarak mouse'un ağırlığının da ayarlanabildiğini söyleyelim.
interceptor-ds300.jpg
MSI Interceptor DS300 ile kullanacağınız yazılım sayesinde de mouse üzerinde tam kontrol sağlayabiliyorsunuz. Bu program sayesinde makrolarınızı ayarlayabiliyor ve RGB LED'leri düzenleyebiliyorsunuz. Ürünün fiyatı hakkında bir bilgi ise henüz verilmedi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst