gittigidiyor

MSI Vortex G65 kasası

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
MSI-Vortex-G65-693x510.jpg

Oyuncu bilgisayarı dediğimizde genelde aklımıza devasa boyutta kasalar ve günümüzün en iyi donanımsal bileşenleri gelir. MSI, Vortex G65 modelinde akla kazınan bu görüntüyü ciddi şekilde değiştirmeyi başarmış ve kompakt boyutlara indirgemiş; üstelik performanstan hiç ödün vermeden. MSI Vortex G65, kesinlikle son yıllarda karşımıza çıkan en başarılı oyun bilgisayarları ve tam anlamıyla konsolların boğazını sıkacak özellikleri içeriyor. Öncelikle en iddialı yön olan boyutlardan ve ağırlıktan bahsetmek gerek. 191.7 x 278 x 202.5 mm’lik boyutlar ve 4 kg’lık ağırlık gerçekten de mükemmel. Fiziksel boyutların 5 litrelik bir su şişesi büyüklüğünde olduğunu söylemek mümkün. Böylece kasayı oyun partilerine de rahatlıkla götürebilmeniz düşünülmüş. Kutu içeriğinden taşımaya dair bir aksesuar gelmiyor ancak MSI Vortex G65 kesinlikle bu açıdan sınıfındaki en iyi bilgisayar olmayı hak ediyor. Teknik özelliklere geçmeden soğutma konusundan da bahsetmek gerek. Bilgisayarın Silent Storm Cooling olarak adlandırılan soğutma sistemi bekleme konumunda benzer donanıma sahip masaüstü sistemlere göre yüzde 30 civarı daha sessiz. Tam performans modunda ise sessizlik yüzde 50 kadar daha az ve 37 dB seviyesinde dolaşıyor. Bu da MSI Vortex G65’in tam anlamıyla salonunuza uygun olduğunu gösteriyor.

MSI Vortex G65’te Intel’in yeni nesil ve en iyi işlemcilerinden biri olan Core i7 6700K modeli kullanılıyor. Microsoft Windows 10 işletim sisteminin yüklü olduğu 256 GB x 2 M.2 SSD’ler ve 1 TB’lık 7200 rpm’lik sabit disk depolama konunu başarılı bir şekilde çözüyor. Bilgisayarın Intel Z170 destekli anakartında desteklenen 64 GB’lık bellek miktarının tümü kullanıcıya ulaştırılıyor. Ekran kartı olarak ise NVIDIA’nın çift GeForce GTX 980 sistemi SLI olarak çalıştırılıyor. Tüm güç ihtiyacını 80 Plus Gold sertifikalı ve 450W’lık özel bir güç kaynağından karşılayan MSI Vortex G65,’in arka yüzünde dört adet USB 3.0, iki adet USB 3.1 Type-C ve Thuunderbolt çıkışları var. Şimdiye dek benzer çözümleri görmüştük ancak MSI Vortex G65, ufkumuzu ciddi derece açtı demek mümkün.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst