gittigidiyor

MSI, Z170A GAMING M6 Anakartını Duyurdu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]MSI, Enthusiast seviyesi oyuncular için tasarladığı yeni Z170A GAMING M6 anakartını duyurdu.[/h]Lightning USB ve gelecek nesil Killer ağ teknolojisi gibi iki yeni özelliği barındıran Z170A GAMING M6, koyu gri rengi ile farklı bir görünüm sergiliyor. Bu anakart ayrıca tümleşik Twin Turbo M.2 ve Audio Boost 3 gibi birçok yeni özelliğe de sahip.
Piyasada bulunan anakartlardaki geleneksel Asmedia 1142 USB 3.1 denetleyici yongası ya PCIe Gen2 x2 (10Gb/s) ya da Gen3 x1 (8Gb/s) üzerinden bağlanır. Bu nedenle USB 3.1 Gen2 aktarım hızlarını 10Gb/sn ile sınırlar.
Şimdi MSI, PCIe Gen3 x2 (16Gb/s) ile 2 kat daha hızlı çalışan Lightning Asmedia 2142 USB 3.1 Gen2 denetleyici çipine sahip ilk anakartı sunuyor. PCIe Gen3 bağlantısı, aynı anda 2 adet USB 3.1 Gen2 cihazı kullandığınızda transfer hızlarını da çok daha yüksek seviyelere taşıyor. MSI Z170A GAMING M6 anakart hem USB 3.1 Gen 2 Type-A, hem de Type-C arayüzü ile geliyor.
MSI’ın Rivet Networks ile yaptığı uzun işbirliği sayesinde MSI Z170A GAMING M6 anakart gelecek nesil Killer Networking teknolojisine de sahip. Bu yeni teknolojinin detayları önümüzdeki günlerde resmi olarak paylaşılacak.
Z170A GAMING M6 anakart, NVMe ve RAID desteği sayesinde yüksek performanslı SSD’lere de olanak tanıyor. BIOS üzerindeki M.2 Genie işlevi ile oyuncular artık sistem ya da oyun SSD’leri için RAID 0 kurarak oyunların açılış hızlarını artırabilecekler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst