gittigidiyor

MSI, Z270 Yongasetli Yeni Anakartlarını Gösterdi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa

[h=2]MSI, yeni nesil Z270 SLI PLUS ve Z270 SLI anakartlarını Facebook sayfasında sergiledi.[/h]MSI, Z270 Express yongaseti tabanlı yeni nesil anakartlarından iki tanesini Facebook sayfasında sergiledi. Yeni anakartlar, çok sayıda yeni özellikle birlikte geliyor. Her iki ürün Z270 PCH’yi temel alıyor ve Pro serisi altında listeleniyor. Yeni nesil Pro serisi anakartlar ya tamamen siyah, ya da siyah-beyaz renklere sahip.
[h=3]MSI Z270 SLI PLUS Anakart[/h]MSI Z270 SLI Plus, iki büyük soğutucu ile soğutulan 10 fazlı PWM beslemesine sahip. LGA 1151 soketi sekiz pinli bir konektörden, anakart ise 24 pinli ATX konektörden güç alıyor.
Anakart, standart ATX form faktörüne sahip ve MSI’ın DDR4 Boost özelliğini destekleyen dört adet DIMM yuvasına sahip. Bu, anakartın XMP profilleri ile bellekleri çalıştırmasına olanak tanıyor. Dört DIMM yuvasının hepsi, çok sayıda 200 serisi anakartta da gördüğümüz yeni bir özellik olan metal korumaya sahip.
PCI-e veriyolu üzerinde çalışan üç PCI-e 3.0 x16 (x16 / x8 / x8), üç PCI-e 3.0 x1 ve iki Turbo M.2 yuvası gibi çok sayıda genişletme yuvası anakart üzerinde mevcut. Depolama seçenekleri arasında 6 adet SATA3 yuvası ve çift USB 3.0 ön panel bağlantı noktası bulunuyor.
Anakart, yüksek ses kalitesi için en yeni Audio Boost paneliyle birlikte geliyor ve G/Ç paneli, güzel bir siyah beyaz kapakla kaplanmış. PRO serisi, çoğunlukla fiyat-performansa önem veren kullanıcılara hitap etmiştir. Dolayısıyla bu anakart 200 dolar civarında bir fiyata sahip olabilir.
[h=3]MSI Z270 SLI Anakart[/h]Tanıtılan ikinci anakart ise daha basit bir model olan MSI Z270 SLI. PRO modeline benzer bir tasarıma sahip anakart tamamen siyah renkte sunuluyor. İşlemci soketi tek bir sekiz pinli konektörden beslenen 10 fazlı bir PWM’den güç alıyor.
Anakart, standart ATX form faktörüne sahip ve MSI’ın DDR4 Boost özelliğini destekleyen dört adet DIMM yuvasına sahip. Bu da anakartın XMP profilleri ile bellek çalıştırmasına olanak tanıyor.
Anakart üzerinde sunulan en önemli genişletme yuvaları ise PCI-e veri yolu üzerinde çalışan üç PCI-e 3.0 x16 (x16 / x8 / x8), üç PCI-e 3.0 x1 ve iki Turbo M.2 yuvası. Depolama seçenekleri arasında 6 SATA3 yuvası ve çift USB 3.0 ön panel bağlantı noktası bulunuyor.
Bu model de Audio Boost paneliyle birlikte geliyor ve G/Ç paneli siyah kapakla kaplanmış. Bu anakartın tahmini fiyatı ise 150 dolar veya altında olabilir.


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst