gittigidiyor

Msn Açılmıyor Ne Yapmalıyım

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Msn Açılmıyor Ne Yapmalıyım
Msn Açılmıyor
Msn Açılmıyor Ne Uygulayayım



Messenger oturumu açamıyorsanız, Messenger'daki bağlantı ayarları (Internet bağlantınızla ilişkili ayarlar.) Windows Live ID veya Microsoft .NET Messenger Hizmeti hizmetine bağlanmanızı önlüyor olabilir. Messenger Bağlantı Sorun Gidericisi çoğunlukla bu sorunları bulabilir ve düzeltebilir. Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaştığında Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisini kullanmamayı seçerseniz veya sorun giderici sorununuzu çözemezse, aşağıdakini deneyin:

1. Araçlar menüsünde Seçenekler'i tıklatın. (Konuşma penceresinin tepesinde menü çubuğu görüntülenmiyorsa, pencere çerçevesi gizlenmiş olabilir. Çerçeveyi geri yüklemek için pencerenin sol üst köşesindeki düğmesini tıklatın veya ALT tuşuna basın.)
2. Sol bölmede Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları'nın altında Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın.
4. Ayarlar iletişim kutusunun HTTP Proxy bölümünde Sına'yı tıklatın. Sınama sonuçları Bağlantı Sınayıcı iletişim kutusunda görüntülenir.
5. Sınama tamamlanınca Tamam'ı tıklatın.
6. İsteğe Bağlı: Sorun giderme sırasında Müşteri Desteği'ne daha fazla bilgi sağlamak için, Messenger'ın oturum açma işleminizi günlüğe kaydetmesine izin verin. MSN bağlantı sorununuzu gidermek için bağlantı günlüğünü kullanabilirsiniz. (Müşteri Desteği'ne başvurmanız gerektiğinde bu günlük çok yararlı olur.)
MSN Messenger Ayarları'nın altında Bağlantı sorunlarının giderilmesine yardımcı olması için sunucu bağlantılarımın günlüğünü kaydet onay kutusunu işaretleyin.
7. Tamam'ı tıklatın ve ardından bir kez daha Tamam'ı tıklatın.
8. MSN Messenger'da oturum açmayı yeniden deneyin.

Not: 802.11b kablosuz kartı kullanıyorsanız, Bağlantı Sorun Gidericisi kablolu bir bağlantınız olduğunu belirtebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst