gittigidiyor

Muslera isyanı: "Artık yeter"

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
6178d4ac86b2453ef8e3991a.jpg


Takvim'de yer alan habere göre Larin'in ilk golünde boşa çıkan, ikinci golde ise yanlış pozisyon alan ve önünden geçen topu adeta seyirci gibi izleyen Uruguaylı eldiven sosyal medyada taraftarların hedefi oldu.



Yapılan yorumlarda, "Bu kaçıncı hata artık yeter. Sezon sonunda gitsin" ifadesi kullanıldı. Geçtiğimiz sezon 3 yıllık yeni sözleşme imzalayan ve 2.5 milyon Euro garanti ücret alan Muslera'nın kazancı da sosyal medyada fazlasıyla konuşuluyor. 35 yaşındaki kalecinin maliyet performans olarak ligin en kötülerinden birisi olduğu belirtiliyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,148
Tepkime puanı
490
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Bazı maçlarda kurtarıcı olsa da bence de çok iyi bir kaleci değil. Daha bir penaltı kurtardığını hatırlamıyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst