gittigidiyor

Mustafa'nın yükselişi

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
Beşiktaş-Mustafa'nın yükselişi
Beşiktaş’ın bu sezonki skor yükünü çeken isim Hugo Almeida oldu. Bu sezon patlama yapması beklenen Mustafa Pektemek ise gol yollarındaki şanssızlığını bir türlü yenemedi, birçok maçtan sonra eleştiri oklarının hedefi oldu. Ancak hem Slaven Bilic, hem de Hugo Almeida her zaman Mustafa’ya destek oldu. Başarılı forvet, tam 314 günlük gol özlemini, geçtiğimiz hafta Rizespor filelerini 2 kere sarsarak sonlandırdı. Bilic, Akhisar maçından önce hafta boyunca Mustafa’yla özel ilgilendi, “İlk 11’de sahaya çıktığında gol atıp, attırıyorsun. Rahat ol ve sadece kendi oyununu oyna. Strese girme” diyerek motive etti. Aynı şekilde Almeida da, “Kendine güven, gerisi gelir. Sen yetenekli bir futbolcusun” diyerek arkadaşına olan güvenini dile getirdi. Mustafa Pektemek, Rizespor’un ardından Akhisar Belediye maçını da es geçmedi. 8. dakkiada Motta’nın mükemmel ortasında kafayla topu ağlara gönderdi. 61 dakika boyunca rakip savunmaya zor anlar yaşatan 25 yaşındaki oyuncu, galibiyetin mimarlarından biri oldu.

Başına gelmeyen kalmadı!

Mustafa, 8. dakikada golünü attı. 3 dakika sonra İbrahim Sonko ile çarpıştı, başı yarılınca kanlar içinde kaldı. Atılan 6 dikiş fayda etmedi. 25 yaşındaki forvet, 15. dakikada ise yüzüne sert bir şekilde çarpan
topun etkisiyle bir süre yerde yattı, kendine gelemedi. Başındaki yaradan gelen kan nedeniyle Mustafa Pektemek, hakemin uyarısıyla tam 3 kez formasını değiştirdi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst