gittigidiyor

MWC 2016 HTC, One M1O tanıtımlarına başladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HTC, One M1O tanıtımlarına başladı

HTC bir sonraki üst seviye akıllı telefonu One M10 için tanıtımlara başladı. Telefonun mart ayında tanıtılması bekleniyor.


1456343412_14558608381455113867htc-one-m10-based-on-current-information.jpg

Mobil Dünya Kongresi’ni geride bırakırken, gözler bu defa yakın zamanda tanıtılacak iki üst düzey telefona daha çevrildi: Huawei P9 ve HTC One M10.
Huawei’in bir sonraki üst seviye akıllı telefonu P9’a ilişkin sızıntılar devam ededursun, HTC mart ayı içerisinde duyuracağı One M10’a ilişkin Twitter üzerinden bir tanıtım görseli yayınladı. #powerof10 etiketiyle yayınlanan görselde One M10’un tasarımı hakkında bilgi sahibi olamıyoruz, ancak bir kez daha metalden oluşan bir telefonun bizleri karşılayacağını söyleyebiliriz. HTC tanıtım görseliyle ayrıca bir sonraki amiral gemisi telefonun ismini de onaylamış oldu.
1456343265_htc-one-m10-teaser.jpg

HTC One M10 muhtemel özellikler
One M10 hakkında yayınladığı ilk tanıtımda telefonun gücüne vurgu yapan HTC, One M10’da Snapdragon 820işlemcisine yer verecek. Telefonda ayrıca 5.2 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran, 4GB RAM, 32GB dahili depolama, microSD kart desteği, Android 6.0, Sense 8.0, 12MP Ultrapiksel arka kamera, parmak izi tarayıcısı ve 3.000 mAh kapasiteli pilin yer alması bekleniyor.

 

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
HTC’nin yeni nesil amiral gemisi bu ay içinde resmi olarak duyurulacak….
htc-logo-ocg.png

Akıllı telefon pazarında yükseliş devam ederken, özellikle yaklaşık iki haftadır oldukça önemli duyurular mobil pazar için geldi. Geçtiğimiz hafta pazar günü Samsung ve LG, İspanya, Barcelona’da MWCV 2016, Mobil Dünya Kongresi’nde düzenledikleri etkinliklerle yeni nesil amiral gemilerini gün yüzüne çıkardılar.

htc-one-x-logo.jpg

Ayrıca Sony ve Xiaomi de Xperia X Performace ve Mi 5 adındaki amiral gemilerini duyururken, mart ayında da yeni duyuruların geleceğini söyleyebiliriz. Mart ayında duyurulacak olan önemli modellerden bir tanesi de HTC’nin yeni üst seviye modeli One M10 olacak.
HTC Performe kod ismi ile geliştirilen cihaz beklenirken, geçtiğimiz ay HTC’nin CEO’su Cher Wang, sanal gerçekliğin şu anda akıllı telefonlardan daha önemli olduğunu kaydetmişti. Ayrıca geçtiğimiz hafta da HTC Vive VR geçtiğimiz hafta ön siparişe sunulmuştu.
İlerleyen dönemde sanal gerçekliği HTC, akıllı telefonlarının bir parçası haline getirmeyi planlıyor. Samsung’un yeni Galaxy S7 amiral gemisi LG G5 modellerin kutusunda sanal gerçeklik gözlükleri de yer alıyor.
HTC çok yakında amiral gemisini sunacak ve VR’nin de oldukça bu ya da daha sonraki modellerde önemli bir parça haline gelecek.
Cihazın teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 2560x1440piksel Quad HD ekran, 4GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 820 yonga eti, 12MP arka kamera, 32GB dahili veri kapasitesi, parmak izi tarayıcısı gibi özelliklerin yer alması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst