gittigidiyor

MWC 2017 HTC Vive Tracker duyuruldu!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
htc-vive-tracker-01.jpg

HTC geliştirdiği yeni algılama cihazı Vive Tracker ile herhangi bir objeyi sanal gerçeklik için bir çevre birimi haline getirebiliyor. İşte, Mobile World Congress 2017 (MWC) etkinliğinde tanıtılan ürünün detayları.
HTC Vive Tracker ile nesneler sanal gerçeklik dünyasına dahil oluyor!

HTC, sanal gerçeklik başlığı Vive ile uyum içinde çalışacak yeni cihazı Vive Tracker ile yeni bir deneyim sunuyor. 27 Mart tarihi itibarıyla ve 100 dolarlık fiyat etiketiyle geliştiricilerle buluşacak olan ürün, geliştiricilerin yepyeni deneyimler sunmasını sağlayacak.
Geliştiricilerin, takipçi ile eşleyebilecekleri ve sanal gerçeklik uygulamaları ya da oyunlar için beyzbol sopası veya hareket kontrollü eldivenler gibi sanal gerçeklik ürünleri hazırlayabileceği cihaz, sanal gerçeklik kontrolcülerinin ötesine geçilmesini sağlayacak.


htc-vive-tracker-02.jpg

Şimdiden ilk 1,000 Vive Tracker için 2,300 uygulama alındığını vurgulayan HTC, uygulamaların sadece oyun odaklı değil eğitim, kurumsal, spor, sağlık ve daha birçok alanda olduğunu ifade ediyor. Vive tarafından takip edilebilecek bir ürün hazırlamanın oldukça Karmaşık olduğu, ancak Vive Tracker ile sanal gerçeklikte takip edilecek objelerin çok daha kolay geliştirilebileceğini açıklanıyor.

Geliştiriciler sonrasında Vive Tracker algılama cihazının bu yılın sonlarında herkes için sunulması planlanıyor. Bu anlamda ürün satışa çıkmadan önce aksesuarları ve içerik ekosistemi de hazır olmuş olacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst