gittigidiyor

MWC 2017 (Mobil Dünya Kongresi) Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
mwc-2017-mobil-dunya-kongresi-nedir-ne-zaman-bilgiversin-com-620x339.png


MWC 2017, (Mobil Dünya Kongresi) 27 Şubat – 2 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Mobil platformu yakından takip eden kullanıcılar, etkinliğin başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Barcelona’da gerçekleşecek Mobile World Congress 2017 (#MWC 17) etkinliğinde yepyeni akıllı telefonlar, tablet ve akıllı saatler, AR ve VR ürünleriyle tanışacağız. LG, Samsung, Sony, Nokia, Huawei ve diğer firmalardan beklentilerimizi bu blogda topladık

MWC.jpg


Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2017 Ne Zaman?

Mobil iletişim sektörüne yön veren şirketlerin bir araya geldiği, dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan Mobil Dünya Kongresi ya da kısa adıyla MWC, her sene olduğu gibi 2017’de de Barcelona’da ziyaretçilerine kapısını açacak. Mobil dünyaya adım atacak yenilikçi ürünlere ilgi duyan kişilerin akınına uğrayan etkinlik, 27 Şubat’ta başlayacak 2 Mart’a kadar devam edecek. 14 km fiber optik kablo, 52 km Ethernet kablosu ve 1200 WiFi noktası bulunduran devasa bir alanda (Fira Gran Via) gerçekleşecek etkinlik.


mwc-2017-ne-zaman.png






xiaomi-mi-5-mobile-world-congress-770x439_c.jpg



Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) Tanıtılacak Telefonlar:

MWC 2017 LG

Geçtiğimiz sene modüler yapıda modelle karşımıza çıkan LG, G6’da kullanıcıların eleştiri yağmuruna tuttuğu tasarım diline son verecek. LG G6 ile eski günleri geride bırakmak isteyen şirketin amiral gemisine dair hem tasarımı yansıtan görüntülerini hem de teknik özelliklerini (öne çıkan, dikkat çekecek özellikler dahil) haftalardır görüyoruz.


lg-g6-mwc.jpg



MWC 2017 Samsung

Galaxy Note 7 faciasından sonra güvenlik noktasında çalışmaları hızlandıran Samsung’un bir sonraki amiral gemisi olacağı söylenen Samsung Galaxy S8’in Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmayacağı resmi olarak belli oldu. Belki cihazı görebiliriz ancak tanıtılmayacak. Samsung’dan yetkili isim Koh Dong-jin’in de buna onay verdiğini, lansman tarihinin 29 Mart, satış tarihinin de 21 Nisan olarak planlandığını ekleyelim. Peki, Samsung Mobil Dünya Kongresi’ni boş mu geçecek? MWC 2017’de Samsung’dan iPad Pro ile eş değerde yeni bir tablet (muhtemel ismi Galaxy Tab S3) görebiliriz. Tabletin beklenen teknik özellikleri; SM T825 model numarasıyla görüntülenen tabletin WiFi ve LTE bağlantısına, 4 GB RAM’e, ön tarafında parmak izi sensörüne, USB Type-C portuna sahip olması ve Android 7.0 Nougat ile gelmesi bekleniyor.


samsung-mwc.jpg



MWC 2017 Sony

Söylentiler doğru çıkarsa Sony, MWC 2017 etkinliğinde şov yapan tek büyük firma olacak. İkisi üst sınıf olacağı (G3112 ve G3121 model numaralı) tahmin edilen beş akıllı telefon tanıtacağı konuşuluyor. Tanıtılacak cihaz isimlerini tahmin etmek güç ancak yeni Sony telefonların Qualcomm Snapdragon 835 işlemci ile gelmesi kuvvetle muhtemel. Sızıntılardan gidecek olursak 5.5 inç 4K çözünürlük sunan ekran da etkileyici olacaktır. Yazılım güncellemelerini hızlı şekilde kullanıcılarına sunarak gönüllerini alan Sony’nin amiral gemisi telefonunu bu etkinlikte tanıtmayabileceği de konuşulanlar arasında.


sony-mwc-2017.jpg



MWC 2017 HTC

Son olarak U serisi akıllı telefonlarını HTC U Ultra ve U Play’i tanıtan Tayvanlı şirket, Mobil Dünya Kongresi’nde beklenen amiral gemisi HTC 11’i tanıtmayabilir. Dünya genelinde eş zamanlı olarak izlenebilecek özel bir etkinlikte cihazın tanıtılacağını bekliyor herkes. HTC, MWC 2017’yi elbette boş geçirmeyecek; yeni bir telefon göreceğiz şirketten ancak üst seviye donanıma sahip olmayacaktır. Unutmadan, HTC 11’in donanımına ilişkin son sızıntıları da paylaşalım. Snapdragon 835 işlemci, 8 GB RAM, QHD çözünürlüklü kavisli ekran, 3700 mAh batarya, 256 GB depolama alanı… Tabii ki beklentiler her zaman tutmayabiliyor. Umarız, HTC bizi şaşırtır.
htc-mwc.png



MWC 2017 Huawei

Çin’de olduğu kadar küresel olarak da kendini gösteren, Türkiye’deki kullanıcıların ilgi odağı Huawei, MWC 2017 etkinliğinde yeni amiral gemisi telefonunu tanıtacak. Etkinlik öncesi gönderilen davette yeni üst seviye telefon tanıtacaklarının sözünü veren şirketin yeni telefonun ismi Huawei P10 olacak ki Huawei marka telefonları takip ediyorsanız zaten biliyorsunuzdur. Huawei P10 beklenen teknik özellikleri ise şöyle; 5.2 inç Full HD çözünürlüklü düz ekran, Kirin 960 işlemci, kamera tarafında Leica çift 12 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel selfie kamerası. Cihazın 4 GB RAM 32 GB depolama alanı, 4 GB RAM 64 GB depolama alanı ve 6 GB RAM 128 GB depolama alanı sunan modeli olacağı söyleniyor.


huawei-mwc.jpg



MWC 2017 Nokia

Şu sıralar gelmiş geçmiş en sağlam, dayanıklı, uzun pil ömrü sunan telefon olarak tarihe geçen Nokia 3310’un yenilenmiş sürümünün çıkacağı veya yeniden pazara sunulacağı gündemde. Dünya genelinde azımsanmayacak hayran kitlesine sahip şirketin yepyeni telefonlarını da görebiliriz. Supreme kod adlı Nokia 8, Nokia D1C veya bambaşka isimde bir cihaz karşımıza çıkabilir. Söylentiler doğru çıkarsa MWC 2017 etkinliğine damga vuran isimlerden biri de Nokia olacaktır.
nokia-mwc.jpg



MWC 2017 BlackBerry

Bir döneme damgasını vuran isimlerden BlackBerry, Mobil Dünya Kongresi’nde yeni telefonları “BlackBerry Mercury”i tanıtacaklarını resmi olarak Twitter üzerinden açıkladı. BlackBerry’nin Android işletim sistemli yeni akıllı telefonunu merak ediyorsanız YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak etkinliği kaçırmayın diyoruz


bb-mwc.jpg




Elbette Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğine katılacak isimler bunlarla sınırlı değil. ZTE, Motorola, Asus ve daha nice firma yeni ürünlerini görücüye çıkaracak. Ürün demişken, MWC’de katlanabilir telefonlar, dayanıklı bataryalar, Android Wear 2.0’lı yeni akıllı saatler, 5G ve daha pek çok şey göreceğiz.

MAN%C5%9EET.jpg




 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst