gittigidiyor

MWC 2017 Sony Xperia XZs tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
xperia-xzs-ozellikleri-2.jpg


Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi tüm hızıyla devam ediyor. Telefon üreticileri yeni modellerini tanıtmaya başladı. Bu sabah saatlerinde, Sony tarafından yapılan lansman ile Xperia XZs modeli de resmen tanıtıldı.
Sony Xperia XZs özellikleri

Sony Xperia XZs modeli, Snapdragon 820 işlemci ile geliyor. Bellek noktasında ise kapasite 3 GB RAM seviyesinden 4 GB RAM seviyesine yükselti. 32 GB ve 64 GB dahili depolama alanı sunan telefon, 5.2 inç boyutlu 1920 x 1080 çözünürlük sunan bir ekrana sahip.
Telefonun kamerası ise Xperia XZ Premium'da kullanılan Motion Eye Teknolojisini destekliyor. 19 Megapiksel çözünürlüklü arka kamera ile donatılan telefonda 13 Megapiksel çözünürlüklü ön kamera kullanılmış.
Sony'nin Stamine Modu'nun yer aldığı telefonda 2900 mAh kapasiteli batarya yer alırken, giriş portu tercihi ise USB Type-C'den yana yapılmış. Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac desteği sunan telefon 5 GHz bantlarına da erişim imkanı sunuyor.
Sony Xperia XZs kamera özellikleri

Sony Xperia XZs modeli, bugün tanıtımı yapılan Xperia XZ Premium modelinde olduğu gibi son derece dikkat çekici bir arka kameraya sahip. Motion Eye adı verilen ve 720p 960FPS video çekebilen bu kamera, 19 Megapiksel çözünürlüğe ve 1.22µm pisek boyutuna sahip. Sony'nin fotoğraf makinelerinde de yer verdiği G Lens ile donatılan arka kamera, 5 eksenli OIS desteği ile dikkat çekiyor.


xzs-kamera.jpg

Telefonun ön kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlük ve 22 mm geniş açı lens ile geliyor. Ön kameranın kullandığı sensör boyutu ise 1/3.06 inç.
Sony Xperia XZs tasarımı


Tanıtımı yapılan Xperia XZs modelinin tasarımı ise Xperia XZ modeline birebir benziyor. Sony'nin uzun zamandır sürdürdüğü Omnibalance anlayışını sürdüren Sony'nin yeni telefonu 161 gram ağırlığa sahip olacak.


xperia-xzs-2.jpg

Sony'nin diğer modellerinde olduğu gibi bu modelde de IP68 sertifikası var. Bu özelliği sayesinde 1.5 metre derinliğe kadar 30 dakikanın üzerinde bir süre boyunca dayanıklı olduğunu belirtmek gerekiyor.
Sony Xperia XZs teknik özellikleri

Ekran: 5.2 inç 1920 x 1080
İşlemci: Qualcomm Snapdragon 820
GPU: Adreno 530
RAM: 4 GB
Kamera: 19 MP, OIS arka kamera; 13 MP ön kamera
Depolama: 32 GB - 64 GB
İşletim sistemi: Android 7.1 Nougat
Batarya: 2900 mAh
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst