gittigidiyor

MWC 2017 Yeni amiral gemisi Nokia 9!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Yeni amiral gemisi Nokia 9!




Nokia, Barcelona'da yeni telefonlarını tanıttı. Bazı gözler Snapdragon 835 sistem çipli, bellek ve depolama birimi yüksek olan, üst özellikli telefon aradı, ama ortaya sonuç çıkmadı. Her neyse, bu durum tasarımcıları durduramaz. Son günlerin aktif tasarımcısı Concept Creator, Nokia 9 isimli ilginç bir model hazırladı.

Yeni amiral gemisi Nokia 9!



Konsept telefonda Snapdragon 835 yongası ve 6 GB RAM var. Bu canavarın pil değeri de 3650 mAh. Gövdesi metal olan telefonda 41 MP'lik kamera bulunuyor. Eğer bu telefon gerçek olsaydı fiyatı da pahalı olurdu.


3_d.jpg



4_d.jpg



5_d.jpg



6_d.jpg


Yeni amiral gemisi Nokia 9!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst