gittigidiyor

MX FTA/CI READER Kendi ayarlarından Fabrika ayarlarına dönebilme:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi


ALINTI:


Dostlar, bilindiği gibi MX Serilerinde hertürlü karışıklık vb durum fabrika ayarları na geri dönme işlemiyle düzeltilmekte. Bu çoğu kullanıcı tarafından bilinmekte. Fakat az bilinen ve sık sorulan bir bilgiyi paylaşmakta tekrar yarar var.....

Bilindiği gibi fabrika ayarlarına geri dön dendiğinde cihaz fabrikadan çıktığı konuma geri dönüyor. Sıfırlanmıyor.Yeni kanal eklemiş kanal yerlerini değiştirmiş olanların tüm bu özellikleri haliyle ilk duruma döndüğü için bozuluyor.


Cihazın fabrika ayarlarına geri döndüğünde sizin istediğiniz konumda açılması için son kayıt esas alınmaktadır. Aşağıda bu işlemin nasıl yapılacağı görülmektedir...
mad.gif


***KENDİ AYARLARIMIZ İLE FABRİKA AYARLARINA DÖNEBİLME***​



1-
Cihaz fabrika ayarlarına dönüldüğünde kalması gereken duruma getirilir. (Yeni kanal girişi, kanalların istenilen yerlere taşınması vb)

2-
menü > ayarlar > fabrika ayarları

3-
fabrika ayarları başlığı altında en alttaki Save data as FDD satırına ok denilir.

Bu işlem sonunda, cihaz artık, sizin son kaydettiğiniz ayarlar ile fabrika ayarlarına dönüş işlemini yapacaktır...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst