gittigidiyor

Nero 11.0.15800 Platinum v2 Full Lite

armin

Aktif Üye
Katılım
6 Ocak 2012
Mesajlar
1,603
Tepkime puanı
7
Puanları
0
Yaş
35
Konum
istanbul
9e93d5e1df35a163030f4261f09990c0_37819971.onmegablazecom169.jpg


Nero 11.0.15800 Platinum v2 Full Lite

En çok kullanılan ve güvenilen tümleşik dijital medya yazılımı olan Nero'nun yeni sürümü, Nero Vision Xtra, Nero Burning ROM, Nero BackItUp & Burn ve Nero Multimedia Tools araçlarının birleştirilip sunulduğu yepyeni adıyla Nero Multimedia Suite kullanıcılarının karşısında..

Programin Özellikleri;
easycapture1i.jpg

Dünya üzerinde en çok kullanılan ve güvenilen tümleşik dijital medya yazılımı Nero'nun yeni sürümü, Nero Vision Xtra, Nero Burning ROM, Nero BackItUp & Burn ve Nero Multimedia Tools araçlarının birleştirilip sunulduğu yepyeni adıyla Nero Multimedia Suite 11 karşımızda...
Mükemmel fonksiyonelliği ve sahip olduğu birçok gelişmiş araç ile dijital medya içeriğinizi basit ve kolay bir şekilde, eğlenceli vakit geçirerek organize etmenize olanak sağlayan Nero sadece bir CD/DVD/Blu-ray yazma aracı değil, sahip olduğunuz dosyalar üzerinde dilediğiniz değişiklikleri gerçekleştirebilmenize ve hatta medya konusundaki ihtiyacınız olabilecek her türlü desteğe sahip. Basit bir arayüz üzerinde kolay kullanımlı ve güçlü bu multimedya aracı sizlere veri diskleri yaratma, disklerden veri kaydetme ve ayırma, disk kopyalama, düzenleme, yedekleme, paylaşma ve online depolama yerlerine yükleme yapma gibi özgürlükleri sunuyor.
easycapture2w.jpg

Müzik, video, resim, doküman ya da herhangi veri dosyaları ile Nero her türlü dosya türüne destek sunuyor.

NERO Multimedia Suite Platinum HD 11 Içeriği;
easycapture3.jpg

Nero Vision Xtra?: Nero Kwik Media, Nero Vision
Nero Burning ROM?: Nero Burning ROM, Nero BurnRights
Nero BackItUp & Burn?: Nero BackItUp, Nero Express, Nero RescueAgent, Nero BurnRights
Nero Multimedia Tools: Nero StartSmart, Nero DiscCopy Gadget, Nero WaveEditor, Nero SoundTrax, Nero CoverDesigner, Nero Recode, Nero ToolKit
easycapture4x.jpg

Platinum HD Ek Özellikleri;

- Nero Kwik Blu-ray
- Nero Kwik Move it
- DTS Plug-in
- Gracenote Plug-in
- mp3PRO Plug-in

Boyut:340-mb
Sıkıştırma: Rar / Şifre- el-nino
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 wista xp/32x64bit

gQ3DO.gif

Nero 11.0.15800 2012

(((Alternatif)))
Nero 11.0.15800 2012
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst