gittigidiyor

Netflix, en pahalı filmini seri haline getiriyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Çalkantılarla uğraşan Netflix, bugüne kadarki en pahalı filmi olan The Gray Man filmini birkaç gün önce yayınladı. Buna rağmen şirket, şimdiden bir seri haline getirme planlarını duyurdu. Başrolünü Ryan Gosling, Ana de Armas ve Chris Evans paylaştığı filmle ilgili habere göre dizinin devam filmi gelecek.


Sinematik evrene dönüştürmek istiyor​


Geçtiğimiz hafta Netflix’te çıkış yapan film için şirketin büyük planları var. Şirket bugün yaptığı duyuruda bu konuyla ilgili açıklamalar yaptı. Netflix, yalnızca gerilim filminin devamı değil, aynı zamanda The Gray Man’i şirketin bir sonraki sinematik evrenine dönüştüren bir yan ürünü de duyurdu.


Henüz yapım aşamasında olan devam filmi hakkında pek çok bilgi yer almıyor. Şirket yalnızca, filmin Ryan Gosling, Russo kardeşler ve yazar Stephen McFeely ile geri döneceğini söylüyor. The Gray Man’in yönetmen koltuğunda da oturan Russo kardeşler, ayrıca Avengers’ın meşhur yönetmenleri olarak yer alıyor.


Filmin ne zaman çıkacağı ise henüz bilinmiyor. Yan ürüne gelince, Deadpool filmlerindeki çalışmalarıyla tanınan Paul Wernick ve Rhett Reese yazar olarak görev alacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst