gittigidiyor

Netflix Film-Dizi inceleme...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
things-heard-and-seen.webp

Orijinal Adı: Things Heard & Seen​


Genç bir kadın, Manhattan'dan ayrılıp küçük bir kasabada yaşamaya başlamalarının ardından hem eşinin hem de yeni evlerinin uğursuz sırlar gizlediğini keşfeder.

Amanda Seyfried
Catherine Claire
James Norton
George Claire
Natalia Dyer
Willis
Alex Neustaedter
Eddie Vayle
Rhea Seehorn
Justine
Michael O'Keefe
Travis Laughton
Karen Allen
Mare Laughto
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
panic.webp



Panic -Dizi​

(2021)

Teksas'ın unutulmuş Carp kasabasında, panik tek çıkış yolu. Her yaz mezun olan yaşlılar, hayatlarını değiştirecek parayı kazanma şansı için bir dizi mücadelede rekabet ederek hayatlarını riske atarlar. İki oyuncunun ölümünden sonra bahisler ve tehlike hiç bu kadar yüksek olmamıştı.

Olivia Scott Welch
Heather Nill
Mike Faist
Dodge Mason
Jessica Sula
Natalie Williams
Camron Jones
Bishop Marks
Leslie Ann Leal
Summer Calvo
Enrique Murciano
Sheriff Cortez
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
solos.webp



Solos -Dizi- Bilim Kurgu , Drama , Fantazi​

(2021)

Solos, insan olmanın ne anlama geldiğine dair tuhaf, güzel, yürek burkan, komik, harikulade gerçekleri araştıran yedi bölümlük bir antoloji dizisidir. Zamanımızın en iyi oyuncularından sekizi tarafından canlandırılan bu antoloji dizisi, şimdiki zamanımızı ve geleceğimizi kapsıyor, en izole anlarımızda bile insan deneyimi aracılığıyla hepimizin bağlantılı olduğunu anlatıyor.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
the-phantom-2021.webp


The Phantom Suç , Belgesel​

(2021)


Carlos DeLuna, 1993 yılında Wanda Lopez'i öldürmekten 21 yaşında tutuklandı ve suçu işleyenin başka bir Carlos olduğunu söyleyerek, idamına kadar masumiyetini protesto etti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst