gittigidiyor

Netflix İçerik Yöneticisi: "Türk Dizilerine Anlam Veremiyorum"

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
İlk sayısıyla bayilerdeki yerini alan Episode dergisine röportaj veren Netflix İçerik Yöneticisi Ted Sarandos, Türk dizilerini anlamakta zorlandığını itiraf etti
Ülkemizde son dönemde faaliyete geçerek güzel bir kitle edinen Netflix, original dizileri başta olmak üzere birbirinden güzel dizi ve filmleri yayınlayarak gönlümüzde taht kurmuş durumda. Aynı zamanda 2017 yılı içerisinde yerli dizilerden de Netflix Original serisi çıkaracağı konuşulan Netflix için bu ay çıkan Episode dergisinde Heja Bozyel’in sorularını yanıtlayan Netflix’in İçerik Yöneticisi Ted Sarandos, Türk dizileri için ilginç çıkarımlarda bulunmuş.

İLGİLİ HABER
[h=3]Netflix’e Fragman Anlayışını Yeniden Yazan Yepyeni Önizleme Özelliği Geldi![/h]

Bozyel’in Türk dizilerini izleyip izlemediğine dair soruya karşılık “Şimdilik sadece Türk dizilerinin olayını anlamaya çalışıyorum” diyerek cevap veren Sarandos bunu şöyle açıklıyor: “Bölümler aşırı derecede uzun ve sürekli iki güzel insanın birbirine baktığı uzun sahneler var. Bunun neden bu kadar çekici olduğunu anlıyorum. Çünkü bütün oyuncular çok güzel. Yine de her dizinin bu kadar uzun olmasına aklım ermiyor.” diyerek cevap veren Ted, İran, Meksika gibi “karışıklık yaşayan” ülkeler örneği ile “Türkiye’nin şu an yaşadıklarının 5-10 sene sonra yaratıcıları, hikâyeleri nasıl etkileyeceğini merak ediyorum. Büyüleyici bir değişim izleyeceğimizi düşünüyorum” diyerek merakını da dile getirmiş.

İLGİLİ HABER
[h=3]Netflix’teki Diziler ve Filmler Telefona Nasıl İndirilir? Nasıl Çevrimdışı İzlenir?[/h]

Son olarak Heja Bozyel’in merak edilen “Netflix’te Türk dizisi de olacak mı?” sorusuna “Henüz net bir proje yok” diyerek cevap veren Sarandos, aynı zamanda mutlaka olacağını da eklemiş. “Türk dizilerine özellikle önem veriyoruz. Çünkü Türk dizileri tam da aradığımız, istediğimiz diziler. Dünyaya hızla yayılıyorlar” diyerek Türk dizilerini sevdiğini de dile getiren Ted’in bu açıklaması sonrası bakalım Netflix’ten beklenildiği gibi bu yıl Netflix Original ailesinde Türk dizisi gelme durumunda bir gelişme olacak mı merakla bekliyoruz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst