gittigidiyor

Netflix, kataloğuna yepyeni ücretsiz oyunlar ekledi

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Dizi-film platformu Netflix, bir süredir kullanıcılarına sunduğu ücretsiz oyun hizmetini yeni içeriklerle genişletiyor.

Kataloğu düzenli olarak yeni oyunlarla güncelleyen şirket, bu ay eklenen yeni içerikleri de duyurdu. Bilmeyenler için Netflix tarafından sunulan oyunlar için ek bir ücret talep edilmiyor.

NETFLIX, 9 OYUN DAHA EKLEDI​

Netflix tarafından yapılan duyuruya göre listeye bu ay dokuz yeni oyun eklendi. Uygulama üzerinden erişilebilen ve reklam kesintisi olmadan oynanan ücretsiz oyunlardan herkes faydalanabiliyor.

netflix-games.jpg


Söz konusu oyunlardan bazıları hree Kingdoms, Neowiz tarafından yapılan Cats & Soup ve Rogue Games tarafından yapılan ve bugün yeni çıkan Hello Kitty HappinessParade. Oyunların tam listesi ise şöyle:


  • Skies of Chaos
  • Flutter Butterflies
  • Stranger Things: Puzzle Tales
  • Country Friends
  • Cats & Soup
  • Reigns: Three Kingdoms
  • Hello Kitty Happiness Parade
  • Availability
Bugün itibariyle hem yukarıdaki oyunlar, hem de daha öncekileri Netflix kullanıcıları oynayabilecek. Android ve iOS cihazınız var ise ve Netflix abonesiyseniz, daha yeni içeriklerden de faydalanabileceksiniz.

Ayrıca Netflix, mobil oyun alanına bir hayli odaklanmış durumda. Video platformu, ünlü oyun şirketi Ubisoft ile ortaklık kurarak mobil oyunlardaki atılımını daha da artırmayı planlıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst