gittigidiyor

Netflix PC oyunlarına da el attı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Netflix şimdi ise gözünü PC cephesine çevirmiş durumda.​

Netflix şimdi ise gözünü PC cephesine çevirmiş durumda.


Firmanın Los Angeles ofisi için yayınlanan iş ilanları arasında oldukça dikkat çekici bir pozisyon da var. Yayınlanan ilanda game director pozisyonu için verilmiş. Tek dikkat çeken kısım bundan ibaret de değil. İlanda pozisyon için aranan kişinin 'yeni AAA PC oyunu' için görev yapacağı belirtilmiş.

AAA kalitesinde bir FPS oyunu görmemiz epey olası.​

AAA kalitesinde bir FPS oyunu görmemiz epey olası.


Zira verilen iş ilanının detaylarında FPS ve TPS oyun türleri konusunda deneyimli birinin arandığını görüyoruz. Kısacası Netlix PC kanadında büyük bütçeli ve AAA kalitesinde bir yapımla karşımıza çıkabilir.

Elbette Netflix'in PC oyununa kavuşmak için epey beklememiz gerekecek.​

Elbette Netflix'in PC oyununa kavuşmak için epey beklememiz gerekecek.


Zira oyun geliştirme süreci epeyce sancılı ve vakit alan bir iş. Özellikle AAA oyunların geliştirilme aşamaları uzun yılları buluyor. Hal böyleyken ve Netflix'in henüz işin çok başında olduğu düşünülecek olursa ne kadar beklememiz gerekeceğini varın siz hesap edin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst