gittigidiyor

Netflix Yeniler...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Bu ay Netflix’te Clickbait ve The Chair gibi yeni dizilere birer şans vermeli, Control Z ve Good Girls‘ün yeni sezonlarını bir an önce tüketmeli, Sweet Girl ve Beckett gibi Netflix orijinal filmleriyle aksiyona doymalı ve Bob Ross’un yaşamı dahil birçok ilginç konuyu mercek altına alan belgeselleri kaçırmamalısınız. Farklı dönem ve türlerden birçok filmin de bu ay Netflix’e ekleneceğini unutmayın!

Clickbait​


Suçunu itiraf eden bir tacizcinin öldürülmesini ve sosyal medyanın bu suçta oynadığı rolü inceleyen Clickbait, olayları tam sekiz ayrı bakış açısından ele alıyor. 25 Ağustos’tan itibaren izleyebileceğiniz mini-dizi, sosyal medya çağında insanların kontrolsüz dürtülerinin nasıl körüklendiğini ve bunun yol açabileceklerini gösteren bir koleksiyon niteliğinde.

The Chair​

Prestijli bir üniversitede İngilizce bölümünün başkanlığını üstlenen ilk beyaz-olmayan kadın Kim Ji-Yoon, bölümün zorlu taleplerini ve yüksek beklentilerini karşılamaya çalışıyor. Amanda Peet’in yaratıcılığını üstlendiği, Sandra Oh‘nun başrolünde yer aldığı komedi dizisi, 20 Ağustos’ta Netflix’te olacak.

Not....Clickbait ve The Chair dışında, New York’tan Tel Aviv’e uznanan entrikalı dizi Hit & Run (6 Ağustos), 1990’ların başında geçen, tuhaf halüsinasyonlarla dolu Brand New Cherry Flavor (13 Ağustos), herkesin yemek yapabileceğini göstermek isteyen Paris Hilton‘un yemek programı Cooking with Paris (4 Ağustos) ve eski programındakinden daha da ileri giderekn tüm kasabayı derleyip toplamaya niyetli Marie Kondo‘nun yeni programı Sparking Joy with Marie Kondo, ağustosta Netflix kataloğuna ekleniyor. Ayrıca, Valeria (13 Ağustos) ve Control Z‘nin (4 Ağustos) ikinci, Good Girls‘ün (31 Ağustos) ise dördüncü sezonu bu ay Netflix’te izleyebilecekleriniz arasında.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst