gittigidiyor

Netflix yıllardır beklenen özelliğe kavuşuyor!

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
[h=1]Netflix yıllardır beklenen özelliğe kavuşuyor![/h]
[FONT=&quot]01 Ağustos 2020 Cumartesi 08:40[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]
  • 53,094KEZ OKUNDU
    [*=right]15

[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]Son dönemde YouTube’da video izleyen birçok kişi standart oynatma hızı olan 1x yerine 1.25 veya 1.5’i kullandığını dile getiriyor. Bu sayede videolar daha hızlı oynatılıyor ve zamandan tasarruf sağlanmış oluyor. Günümüzün en popüler dizi ve film izleme platformu Netflix’te kullanıcılara içeriği daha hızlı izleme imkanı sunulmuyordu, ancak Netflix Android uygulaması için sevindirici haber geldi.
Netflix’in ürün inovasyon başkan yardımcısı Keela Robison, oynatma hızı kontrollerinin üyeler tarafından yıllardır yoğun bir şekilde talep edildiğini açıkladı. ABD Ulusal İşitme Engelliler Derneği ve Amerikan Ulusal Körler Federasyonu bu hamle için Netflix’e teşekkür etti.
Netflix üyelik iptal etme nasıl yapılır?[FONT=&quot]Netflix üyeliğini iptal etmek isteyenlerin sayısı oldukça arttı. Netflix üyelik iptal etme / Netflix hesap silme rehberi ile karşınızdayız
[/FONT]

[h=2]Netflix oynatma hızı kontrolü önce Android’e geliyor![/h]Netfix Android uygulaması güncellendikten sonra videoları 0.5x, 0.75x, 1.25x ve 1.5x hızlarda izleyebiliyorsunuz. Şu anda tüm içerikler için tek bir hız belirleme imkanınız bulunmuyor, izleyeceğiniz her içerikte videonun oynatma hızını manuel olarak ayarlamanız gerekiyor.
Aslında bu özellik geçen yıl duyuruldu, ancak Netflix’in uzun geliştirme ve test süreci nedeniyle bu zamana kadar bekledi. Yakında iOS ve Web sürümlerine oynatma hızı kontrollerinin ekleneceği belirtilirken, TV uygulaması için böyle bir planın olmadığı vurgulanıyor. Güncellemenin yayılarak tüm cihazlara ulaşmasının biraz zaman alacağını hatırlatmak isteriz.
Netflix oynatma hızı özelliğinin gelmesini bekleyen kişiler arasında mısınız? Yorumlarınızı bekliyoruz..
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst