gittigidiyor

Netflix'in reklamlı abonelik fiyatı ortaya çıktı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Çevrimiçi içerik platformu Netflix, son dönemlerde yaşadığı abone kaybı sonrası, kullanıcı çekmek adına reklamlı abonelik tercihini de, daha uygun bir fiyata müşterilerine sunacağını duyurmuştu.

İçerik indirme yok

Netflix'in reklamlı abonelik sistemi için 7 ile 9 dolar arasında bir ücret belirlediği ileri sürüldü. u sistemde reklamlar, izlediğiniz içeriğin öncesinde ve oynatıldığı sırada gösterilecek. 1 saat başına 10-20 dakika reklam gösteren televizyonun aksine Netflix, 1 saat başına 4 dakika reklam gösterecek. Bu abonelik sisteminde içerikleri indirilemeyecek.

Konuşulan fiyatın resmiyet kazanması halinde, Netflix Türkiye’deki reklamlı abonelik sistemi ücretinin TL hesabı ise şöyle:

Temel Plan (480p çözünürlük, tek cihaz): Aylık 9,99 dolar – Aylık 37,99 TL

Standart Plan (1080p çözünürlük, iki cihaz): Aylık 15,49 dolar – Aylık 57,99 TL

Özel Plan (4K + HDR çözünürlük, dört cihaz): Aylık 19,99 dolar – Aylık 77,99 TL

Webtekno'da yer alan habere göre, 9,99 doların şu anki kur ile 181,45 TL olduğunu göz önünde bulundurursak, Netflix temel planını Türkiye’de 2,09 dolardan kullanıcılara sunuyor. Diğer abonelik sistemi ücretleri ile aradaki fark alındığında Netflix’in reklamlı abonelik sistemini Türkiye’de yaklaşık 0,99 dolardan sunacağı tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst