gittigidiyor

Netflix’in yeni Türk dizisi: Zeytin Ağacı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Zeytin Ağacı dizisinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu, Serkan Altunorak ve Fırat Tanış gibi önemli isimler rol alıyor. Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği yapımda Ada karakterine Tuba Büyüküstün’e, Sevgi karakteri Boncuk Yılmaz’a, Leyla karakteri ise Seda Bakan’a ait.


Peki gelelim Zeytin Ağacı dizisinin konusuna. Dizide Ada başarılı bir cerrah, Sevgi avukat, Leyla ise kariyer yapmak yerine rahat bir evliliği tercih eden karakterler olarak öne çıkıyor. Üniversite hayatından bu yana hiç ayrılmayan bu arkadaşların en ciddi sınavı ise Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra başlıyor. Tedavi olmak yerine Zaman ismindeki gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a gitmek isteyen Sevgi’ye Ada ve Leyla da eşlik edince bu üç arkadaşın birden hayatı bir anda değişir.


28 Temmuz’dan itibaren Netflix ekranlarından izlenebilecek yapımın fragmanı da Netflix’in resmi Twitter hesabı tarafından paylaşıldı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst