gittigidiyor

Netflix'in yeni yerli filmi 'İyi Adamın 10 Günü'nden ilk fragman

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,369
Puanları
113
Konum
Aydın
Dünyanın en popüler dijital dizi ve film platformlarından Netflix, yeni Türk filmi "İyi Adamın 10 Günü"nü duyurdu. Mehmet Eroğlu tarafından kaleme alınan ve aynı isme sahip romandan uyarlanan film, önümüzdeki haftalarda seyirci ile buluşacak.






Nejat İşler'i başrol olarak izleneceği film, sağlam bir oyuncu kadrosuna sahip. Yapılan resmi açıklamaya göre Nur Fettahoğlu ile Şenay Gürler, Nejat İşler'e eşlik eden diğer başroller olacak.

Ayrıca bu filmde Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, İlayda Alişan, İlayda Akdoğan, Esra Ronabar, Barış Falay ve Yurdaer Okur gibi isimler de yer alacak.

İYİ ADAMIN 10 GÜNÜ, ÜÇLEMENİN İLK FİLMİ OLACAK​

Netflix tarafından yapılan açıklamalarda, İyi Adamın 10 Günü'nün bir üçleme olacağı ve bu filmin, serideki ilk yapım olacağı ifade ediliyor. Filmin konusu ile ilgili olarak ise şu ifadelere yer veriliyor:

"İyi bir adam olarak bilinen Sadık, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasında adalet ararken iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır."

WebTekno'nun aktardığına göre; Netflix'in açıklamasına göre İyi Adamın 10 Günü, 10 Şubat'ta abonelerin beğenisine sunulacak. İlerleyen günlerde, filmle ilgili daha detaylı bir fragman yayınlanması muhtemel.



 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst