gittigidiyor

Netflix'ten güzel bir Yılbaşı sürprizi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
1-LWHF.png.webp



Bridgerton kitap seti ve televizyon müziği​


Hevesli Bridgerton hayranları, Netflix dizisinin bir dizi kitaptan uyarlandığını bilir. Sekiz Bridgerton kardeş var ve her birinin yazar Julia Quinn tarafından yazılan kendi romanı var. Tam kutulu seti Target veya Amazon'dan alabilirsiniz. Koleksiyon aşağıdakileri içerir:


Dük ve ben (Daphne'nin hikayesi)


Beni Seven Vikont (Anthony'nin hikayesi)


Bir Beyefendiden Teklif (Benedict'in hikayesi)


Romancing Mister Bridgerton (Colin'in hikayesi)


Sir Phillip'e, Sevgilerle (Eloise'nin hikayesi)


Kötü Olduğunda (Francesca'nın hikayesi)


It's In His Kiss (Hyacinth'in hikayesi)


Düğüne Giden Yolda (Gregory'nin hikayesi)


Ve belki de hediye ettiğiniz kişi kitapları okurken şovun melodilerini dinlemek ister. 2. sezon için televizyon müziklerini Target'tan alabilirsiniz. Ne yazık ki, 1. sezon CD'si artık satılmıyor gibi görünüyor.

Bridgerton makyaj koleksiyonu​


Eğer seviyorsanız makyaj yapmak için asla kötü bir zaman yoktur ve Bridgerton koleksiyonu muhteşemdir! Makyaj sanatçısı Pat McGrath, aralarından seçim yapabileceğiniz bir sürü renkli ürün çıkardı. Göz alıcı bir göz farı paleti, sevimli bir fiyonklu ruj, güzel allık renkleri ve daha fazlası var.


3. Bridgerton ve Jane Austen temalı gizemli cinayet oyunu​


Masters of Mystery Bridgerton ve Jane Austen temalı Cinayet Gizemi Oyun Seti ile yanlış gidemezsiniz. Daha soğuk bölgelerde yaşıyorsanız, kış mevsiminde herkesin mümkün olduğunca içeride kaldığını bilirsiniz. Peki içeride vakit geçirmenin oyun oynamaktan daha iyi bir yolu var mı? Kit, Masters of Mystery web sitesinden satın alınabilir.


Bridgerton çayı​


Buzlu havalar için mükemmel bir başka hediye fikri de Bridgerton esintili çay. Her kutuda Duke & Duchess Ballı Kahvaltı Çayı, Featherington Kan Portakallı Mimoza Çayı, Queen's Cake Vanilyalı Meyve Çayı, Anthony & Kate Baharatlı Chai, Nane Çikolatalı Macaron Çayı ve Karamelli Vanilyalı Macaron dahil olmak üzere çeşitli tatlarla birlikte toplam 24 çay poşeti bulunur. Çay. Sıcak içeceği resmi çevrimiçi Netflix mağazasından satın alabilirsiniz.


5. “Senin için yanıyorum” mumu​


Ve son olarak, Simon ve Daphne için yanıyoruz ve resmi Netflix mağazasından alınan bu mum, ifadeyi bambaşka bir düzeye taşıyor. Kış, soğuk havalardan uzak durmak ve kendinizi evinizde gibi hissetmek için mum yakmanın en iyi zamanıdır. Yani bu kesinlikle mükemmel bir hediye olacak!
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst