gittigidiyor

Netflix'ten Resident Evil dizisi....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Popüler ve ikonik video oyunu serisine dayanan Netflix'teki yeni canlı aksiyon dizisi, 2022'de New Raccoon City'den başlayarak T-Virüs'ün dünyaya nasıl yayıldığını araştırıyor. Sekiz bölümden oluşan ilk sezonu izlerken kendinizi merak içinde bulabilirsiniz.


1-DiCF.png.webp


Resident Evil , New Raccoon City'nin bulunduğu Güney Afrika'da geçen 2022 zaman çizelgesinin büyük bir kısmı ile çeşitli ülkelerde çekildi. 2036'da Jade'in Londra ve Dover, İngiltere gibi yerlere seyahat ettiğini görüyoruz. Ayrıca okyanusta bir gemide geçen birkaç sahne var.

4-dQxL.png.webp



çekimlerin büyük bölümünün Cape Town, Güney Afrika ve İngiltere'de gerçekleşti diyebiliriz. Wesker evinde ve Umbrella'nın içinde geçenler gibi iç sahnelerin çoğu Cape Town Film Stüdyolarında çekildi.

Kıyamet sonrası ortamı yaratmak için, çekimler için Werdmuller Center ve Maitland Abattoir gibi birkaç terk edilmiş yer kullanıldı. Yapım ayrıca, Jade'i Big Ben ve Londra Metrosu yakınında açıkça görebileceğiniz 1. bölüm gibi bazı bölümlerde gördüğümüz zemini oluşturmak için Londra, İngiltere'de çekildi.

Üniversitede, gemide çekilen sahneler için, oyuncular ve ekip, Güney Afrikalı bir çevre koruma gemisi olan Sarah Baartman'da ve eski kutup araştırma gemisi S. A. Agulhas'ta, bu konuda uzmanlaşmış bir şirket olan Frog Squad'ın yardımıyla çekildi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst