gittigidiyor

Netflix'ten ucuz paket atağı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Netflix yeni yıla yeni bir kararla girmeye hazırlanıyor. İddiaya göre büyüyen rekabet ile baş edebilmek için fiyatlarında güncellemeye gidecek. Peki Netflix'e indirim mi gelecek? Neftlix, Disney Plus ücretlerinde son durum ne? İşte tüm detaylar...

net-xfN3.jpg


NETFLİX'E İNDİRİM Mİ GELİYOR?

Duyurulma tarihi 2023'te olacağı belirtilen Netflix'in en ucuz paketi için yeni bir iddia ortaya atıldı. Variety dergisine göre, Netflix'in yeni modelini 1 Kasım'da başlatacağı iddia edildi.

Netflix, rakibi Disney+'ın reklam destekli abonelik modelini uygulamaya koyacağı 8 Aralık'tan önce paketi duyurmak istiyor.

Netflix'in reklam destekli abonelik modelinin fiyatının ABD'de 7 ile 9 dolar arasında bir fiyatlandırma yapacaığı öne sürülmüştü.

NETFLİX ÜCRETLERİNDE SON DURUM

Temel Plan: Netflix platformunun ilk izleme ve ücret planıdır. Güncel fiyatı aylık 37,99 ve tek bir cihazdan izleme imkanı sunmaktadır.

Standart Plan: Netflix platformunun ikinci izleme ve ücret planıdır. Aynı zamanda en çok tercih edilen plandır. Güncel fiyatı aylık 57,99 ve iki farklı cihazdan izleme imkanı sunmaktadır.

Özel Plan: Netflix platformunun sonuncu planıdır. Güncel fiyatı aylık 77,99 ve dört cihaza kadar izleme imkanı sunmaktadır.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst