gittigidiyor

Netflix’ten Yepyeni Bir Roman Uyarlaması: 13 Reasons Why

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
Geçtiğimiz sene Spotlight ile Oscar’ı kucaklayan Tom McCarthy ve Netflix, enfes bir roman uyarlaması için bir araya geldi. Jay Asher’ın aynı adlı çok satan romanından uyarlanan 13 Reasons Why 31 Mart’ta Netflix’teki yerini alacak.Gün geçtikçe hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Netflix, son olarak A Series of Unfortunate Events ile abonelerine sıra dışı bir seyir keyfi yaşattı. Lemony Snicket takma adıyla tanınan Daniel Handler’ın çok satan roman serisinden uyarlanan dizi, beklentilerimizi sonu kadar karşıladı. Şimdi ise sıra geldi yepyeni bir roman uyarlamasına: 13 Reasons Why.[h=6]13 Reasons Why 31 Mart’ta Geliyor![/h]Jay Asher’ın büyük yankı uyandıran, aynı adlı romanından uyarlanan 13 Reasons Why’ın arkasında mükemmel bir ekip yer alıyor. Geçtiğimiz sene, sürpriz bir şekilde En İyi Film Oscarı’nı kucaklayan Spotlight’ın yönetmeni Tom McCarthy, dizinin yapımcılığını üstlenirken, ilk iki bölümü için de kamera arkasına geçti. Hannah isimli öğrencinin gizemli bir şekilde intihar etmesinin arkasındaki sır perdesini aralayacak olan dizinin oyuncu kadrosu ise Dylan Minnette gibi tanınan isimlerin yanı sıra baş karakterimize hayat veren Katherine Langford gibi yeni simalardan oluşuyor. Dizinin yayın tarihini müjdeleyen ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Ölü bir kız neden yalan söylesin?” sloganıyla tanıtımı yapılan dizi 31 Mart’ta Netflix’teki yerini alacak. Adına yakışır bir şekilde 13 bölümden oluşacak dizinin yayınlanan resmi açıklamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.Jay Asher’ın çok satan romanından uyarlanan Netflix Orijinal Dizisi “Ölmek İçin 13 Sebep”, Clay Jensen’ın (Dylan Minnette) okuldan döndüğü bir gün, kapısının önünde adına gönderilmiş gizemli bir kutu bulması ile başlayan ve gelişen olayları anlatıyor. Kutunun içinde, iki hafta önce intihar eden Hannah Baker’ın doldurduğu kasetler yer almaktadır. Hannah, Clay’in sınıf arkadaşı ve aynı zamanda hoşlandığı kızdır. Kasette, Hannah hayatına son vermesinin altında yatan on üç sebep olduğundan bahsetmektedir. Clay de bu sebeplerden biri midir? Ölmek İçin 13 Sebep’in baş yapımcıları Tom McCarthy, Brian Yorkey, Selena Gomez, Joy Gorman ve Kristel Laiblin.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst