gittigidiyor

Newcamd hangi paketelri açmaktadır

tr2006

Aktif Üye
Katılım
11 Ağu 2013
Mesajlar
4
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
49
Konum
ANKARA
CCCAM İLE NEWCAMD ARASINDAKİ FARK NEDİR?o_k
 

ERK@L

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
3,135
Tepkime puanı
56
Puanları
0
Konum
yatacak yeri bile yok
2.side emulatördür.bunlar kendi başlarına (otomatik)şifreli paketlerini açmaz.ccam satırı c:line diye newcamd satırı N:Line olarak başlar forumda ccam ve newcam free satırlar vardır. şifreli kanalları seyretmek için free veya parayla satın aldığınız server satırını giriyorsun ardından hangi emulatörün satırını girmişsen Cccam veya newcam vs.emuyu aktif ederseniz seyredersiniz.kısacası emulatörler satırsız şifreli kanaları açmaz.
 

demmlik

Aktif Üye
Katılım
5 Ara 2012
Mesajlar
70
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
Ruscuk
kurdugun cam ve script onemli,orneyin cccam iyi,mgcamd (sana gelen C:line hop1 oda iyi)btkcam (internet ve C:line cok onemli),oscam c: olsa N: de olsa tutluk yapar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst