gittigidiyor

Next 18500 HD Yazılım 09.08.2011

polta

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
995
Tepkime puanı
24
Puanları
18
Yaş
48
Konum
bozüyük
Next 18500 HD Yazılım 06.08.2011


1- Uydu bazında kanal silme özelliği eklendi. Kanal Düzenle ana menü adımı altında Tümünü Sil seçeneği yerine Uydu Kanallarını Sil seçeneği eklendi.


2- Kumanda üzerinden PLAY tuşuna basarak doğrudan Medya Oynatıcısı’na erişim sağlandı. Medyalar arasındaki geçişler 0 tuşu yerine INFO tuşuna taşındı.


3- Ekranda kanal listesi açıkken BUL fonksiyonu eklendi. Kanal listesi açıkken KIRMIZI tuşa basıldığında listenin yanına açılan klavyeden bulmak istediğiniz kanalın ilk harfinin üzerine geldiğinizde liste otomatik olarak seçili harfle başlayan kanalları görüntüleyecektir.


4- Yine ekranda kanal listesi açıkken SARI tuşa basarak GRUP filtreleme özelliği eklendi. GRUP altında, PROVIDER, HD ve CAS seçeneklerini seçerek istediğiniz filtrelemeyi uygulayabilirsiniz. Bu filtreleme hafızaya kaydedilmeyecektir. Ekrandaki kanal listesi kapatılana kadar uygulanacaktır.


5- Kanal listesinde, Provider ismi görüntülenme eklendi.


6- Kanal Düzenleme menüsünde Provider ismi görüntülenme eklendi.


7- BISS *** eklemek için kısa yol yapıldı. BISS *** ekleyeceğiniz kanala gelin, OK tuşuna basarak listeyi açın ve MAVİ tuşa basın. Seçtiğiniz kanal için gerekli provider bilgileri otomatik olarak yazılacaktır. Siz sadece doğru keyi girip kaydederek kanalı izlemeye devam edebilirsiniz.


8- USB’den *** atabilme özelliği eklendi. USB’den Güncelleme menü adımında Güncelleme Modu “*** db” olarak seçilir ve USB bellek içerisindeki geçerli bir “***.db” dosyası cihaza yüklenebilir.


9- Hava Durumu Eklendi. Gereçler menü adımında 5 şehir için hava durumu raporlarını 5 günlük olarak görüntüleyebilirsiniz. Varsayılan olarak verilen 5 şehiri isteğinize göre kendiniz değiştirebilirsiniz. (Not: Internet bağlantısı ile çalışır)


10- RSS Okuyucu Eklendi. Yine Gereçler menü adımı altında haber başlıkları ve kısa detaylarını içeren RSS kanallarını okumanıza olanak sağlar. Verilen varsayılan RSS kanallarının yanı sıra siz de istediğiniz sitelerin RSS linklerini burada ekleyebilirsiniz. Bunun için RSS.txt örnek dosyada olduğu gibi linklerinizi hazırlayıp bu dosyayı USB’ye koymanız ve RSS Okuyucu menüsünden Kanal Ekle seçeneğini seçmeniz yeterli.


11- Network sürücüleri güncellendi. IP Al butonu eklendi.


12- Bazı smart kartlar için MCAS bölümü güncellendi.


13- Sistem dosyalarında düzenlemeler yapıldı.
 

Ekli dosyalar

  • Next YE-18500HD 2011.08.06.rar
    2.8 MB · Görüntüleme: 34

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst