gittigidiyor

Next 1kac sorum vardi;

MehmetAli19

Aktif Üye
Katılım
8 Ocak 2019
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
22
Konum
Sakarya
Arkadaslar bizde Next YE500HDCX var;mayis 2018e kadar iyiydi SRG-Swiss ve Mezzo ile idare ediyordum.Srfler gitti kupadan once,simdi sorularim sole;

01 - 5000hdcx icin Tandberg ve srg-swiss statik keyleri varmi?
02 - 5000hdcx i tandberg ve srg-swiss statik keyleri ne uygun hale donusturme yazilimi (muadil de olur) varmi?
03 - freeshare yada tandberg ve srg-swiss statik keyleri ne uygun hale donusturme yazilimi muadil yada linux varmi?
04 - uydudan freeshare-freeserver(internetsiz) ve tandberg-srgg swiss acan hd uydu alicisi ne tavsie edersiniz? tesekkurler:)
spor ve porno bana gore deil yani 2 kanal acsin yeter;yabanci dizi-sinema-belgesel vb saolun:) trksat-dicitrk de de gozum yok...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst