gittigidiyor

Next Minix HD Serisi 17.08.2012 Tarihli Yazılımı.

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,768
Tepkime puanı
1,290
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
Next Minix HD Serisi 17.18.2012 Tarihli Yazılımıdır.

Yazılım Notları :

1- YouTube' dan izlenen içerik artık kaydedilebilir. Bunun için YouTube menüsünde AYARLAR (Kırmızı) tuşuna basıp İNDİRME seçeneğini AÇIK yapın. YouTube' dan oynattığınız içerikler USB belleğe kaydedilecektir.

2- Web Radio eklendi. İnternette kullanıcıların oluşturdukları (Icecast) online radyolara bağlanıp dilediğinizi dinleyebilirsiniz. Çok sayıda radyo kanalı ile her türlü zevke göre müziğe ulaşmak mümkün.

3- TS Gecikme eklendi. TS Gecikme: NDS şifreli yayınların paylaşımda mozaiklenme sorununu ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır. Menüden Sistem Ayarları-Diğer Ayarlar altında bulunan TS Gecikme seçeneğini açık yapın. İzlemek istediğiniz kanala gelince kumandadan SLOW > tuşuna her basışınızda 1S, 2S, 3S ve Kapalı seçenekleri ekrandayken OK tuşuna basarak gecikmeyi başlatabilirsiniz.

4- Ses/Görüntü sürücülerinde güncellemeler yapıldı.

5- Network sürücülerinde güncellemeler yapıldı.

6- Kanal/*** listeleri güncellendi.

Not :
Pembe ve Mavi Minix HD Serilerine Yükleyiniz.
Minix HD Black Serisine YÜKLEMEYİNİZ!!!,

.......... Next Minix HD ( Mavi & Pembe ) 17.08.2012 Tarihli Yazılımı TIKLA İNDİR ..........


Not;Alıntıdır emegi gecenlere Teşekkürler
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst