gittigidiyor

Next Minix HD Serisinin CCcam Bilgilerinin Girilmesi:(Resimli)

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi
ALINTI: KARBON


Next Minix HD Serisinin CCcam Bilgilerinin Girilmesi:

Örnek olarak bir server adresi üzerinden gidersek daha uygun olur düşüncesindeyim.

Örnek Server adresimiz şu olsun ;

Kod:

C: cccam.dyndns.tv 7777 mach13 mach14
URL :cccam.dyndns.tv
Kullanıcı Adı : mach13
Kullanıcı Şifresi : mach14
Cccam Port : 7777

Örnek server adresimizi elle cihazınıza girmek için öncelikle ; Cihazımızın İnternet bağlantısını sağlıyoruz.(Ethernet bağlantısı yada sonraki yazılımlarda gelecek olan Wi-Fi bağlantısını kullanarak)

Menü - Gereçler - Yerel Network Ayarları bölümüne gidiyoruz.



1rsz27112011184.jpg


Bu bölümde cihazımızın otomatik Ip adresi olması için DHCP Açık konumuna alıp kumandadan yeşil tuşa basıp cihazımızın IP almasını sağlıyoruz,uygulama kısmına gelip CCcam bölümünü seçiyoruz kumandadan kırmızı tuş ile düzenle bölümüne giriyoruz.

2rsz27112011186.jpg


Karşımıza çıkan bölümde yukarıda açılımını yapmış olduğum server adresimizi resimdeki gibi giriyoruz,eğer port sayımız birden fazla ise server numarası yazan kısmı 2 ye alıp yine aynı bilgileri yazıp server portunu elimizde bulunan diğer portu yazarak bu işlemi gerçekleştiriyoruz. ve Oturumu aç bölümüne gelip bağlantımızı gerçekleştiriyoruz.

3rsz2711201.jpg


Eğer tüm ayarlarımızı doğru girmiş isek ve bağlantımız da bir sorun yok ise bağlantımız resimdeki şekilde görünecektir.

4rsz27112011190.jpg




USB Bellek İle CCcam Ayarlarının Cihaza Yüklenmesi

CCcam bağlantımızı daha kolay bir şekilde de cihazımıza yüklemek için eklemiş olduğum ''allshares.dat'' adlı dosyamızı kullanarak cihazınıza kolayca CCcam bilgilerinizi ekleyebilir siniz.

Öncelikle dosyayı indirip zipten çıkardıktan sonra dosyanın üzerine gelip sağ tıklayarak Not defteri şeklinde açıp server bilgilerinizi şu şekilde girebilirsiniz


Kod:

C: cccam.dyndns.tv 7777 mach13 mach14
Eğer bir kaç port numarası bulunan bir server kullanıyorsanız şu şekilde girebilirsiniz.

Kod:

C: cccam.dyndns.tv 7777 mach13 mach14 C: cccam.dyndns.tv 7500 mach13 mach14
Bu şekilde dosyamızı girip server bilgilerimiz kaydettikten sonra dosya uzantısını bozmadan FAT32 olarak biçimlendirilmiş olan USB belleğimize dosyamızı gönderip cihazımıza USB belleğimizi takıyoruz.

Menü - Gereçler - USB'den Güncelleme bölümüne gidiyoruz.

r5sz26112011164.jpg


Güncellemiş olduğumuz dosyamızı resimde gösterilen ayarlarda olduğu gibi yaparak başlat bölümüne tıklayarak server bilgilerimizi cihazımıza yüklemiş oluyoruz.

r6sz27112011208.jpg


 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst