gittigidiyor

Next Minix Hd Tango Server Sorunu Yaşayanlar

fenerlise

Aktif Üye
Katılım
19 Şub 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Yüreğir
Herkese Selamlar,
Benim gibi bu cihazı kullananlara sormak istiyorum. Cihazımdaki freeshare sayesinde gshare serverini ücretsiz kullanıyordum ama Martın 6'sı itibariyle bitmiş sanırım hiçbir kanalı açmıyor. Forumda yayınlanan Free CCcam Serverlerı yükleyerek kullanmak istedim, ama Bağlı yazmasına ragmen hiçbir kanalı açmıyor. bende acaba yazılımmı eskidi dedim cihazın bilgilerini kontrol ettim son yazılım yüklüydü yani 2.11 ama yine her ihtimale karşı yeniden yazılım yükledim. Yazılım yüklendikten sonra değişikliklerin etkin olabilmesi için mutlaka Fabrika Ayarlarına dönülmelidir, aksi taktirde IPTV listesi boş gelir diyordu onuda yaptım. kontrol ettim yazılım son versiyonda yani 2.11'de ama hiçbir değişiklik olmadı. bu sorunla karşılaşmış olan ve cevap bulan varmı acaba. birde cihazı ilk aldığımda freeshare özelliği vardı ve gshare server ücretsiz kullanıyordum, ama martın 6sında bitmiş artık acaba buna bağlı bir sıkıntı olabilirmi. işin içinden çıkamadığımdan size soruyorum. bana bir çıkış yolu lütfen.
 

fenerlise

Aktif Üye
Katılım
19 Şub 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Yüreğir
yardım edecek kimse yokmu acaba, enazından aynı cihazı kullanan arkadaşlar bir yorum yapsa.
 

garip38

Vip Üye
Katılım
28 Mar 2015
Mesajlar
258
Tepkime puanı
24
Puanları
18
Yaş
56
Konum
Almanya
selam freeshare bitikten sonra ücretli server yükletip bir çok uyduyu izleyebilirsiniz ayrıca ıptv server yükletebilirsiniz
yeni yazilim at usb ile
Kumandadan F1+000 tuşlayarak EMU Ve FreeShare özelliğini aktif edebilirsiniz.dene kolay gelsin....
 

noname34

Aktif Üye
Katılım
28 Tem 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
116
Konum
ISTANBUL
merhabalar next miniz tango ya ne zaman yeni yazılım gelir acaba freeshare bitti
 

digimy

Emirdağlı
Yönetici
Administrator
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
6,767
Tepkime puanı
1,284
Puanları
113
Konum
Emirdağ
Web sitesi
www.kahramanelektronik.com
yeni yazılımın gelmesi server verileceği anlamını taşımıyor malesef server almanız gerekiyor
saygılarımla kolay gelsin...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst