gittigidiyor

NEXT YE-19500 HD Superior 10.05.2011 Yazılımı:

AKHİSAR LI

Aktif Üye
Katılım
25 Ağu 2011
Mesajlar
2,287
Tepkime puanı
64
Puanları
0
Yaş
59
Konum
Vatanın herhangi bir cennet köşesi







NEXT YE-19500 HD Superior 10.05.2011 Yazılımı:

19500.jpg

1) Osd Mavi menülü yeni yazılım

2) TNTSAT bug halledildi.

yazılımı güncelledikten sonra DNS 1 208.76.222.222 girmeyi unutmayın...yoksa internet ve super movie vb bölümlerde hata mesajı alırsınız.. ,f1+9876 (kanal üzerinde ) super movie bölümünü ekler (multimedya+uygulamalar) en alta eklenir eğlenceli filmler var.....sunucu ayarları ilk anda gelmezse( kanal üzerinde kumandadan f1 0000 basın ) multimedya bölümüne eklenir..türkçelerde ekler ,uydu tarama hızı .kayıt,desteklenen bellekler ve onlarca bölümde düzenlemeler yapıldı..

İndirdiğiniz dosyayı zip ten çıkarınız dosyanın içindeki files klasörünü flash belleğinize atınız.Cihazın elektriğini kapatınız flash belleği cihaza takıp cihazı çalıştırınız.Yükleme otomatik başlayacaktır.Cihaz kendi kendine açılasıya kadar dokunmayınız.

Softcam Yükleme: İndirdiğiniz softcam dosyasını zipten çıkarıp flash belleğinize atınız.Belleği cihaza takıp usb tuşuna basınız softcam yazısını bulup ok tuşuna basınız.

Kanal Yükleme: İndirdiğiniz Kanal dosyasını zipten çıkarıp flash belleğinize atınız.Belleği cihaza takıp usb tuşuna basınız next19500 kanal yazısını bulup ok tuşuna basınız.Cihazda end yazasıya kadar bekleyiniz.
YE-19500 HD SUPERIOR GİZLİ MENÜ KODLARI

F1 + 0000 ----------> Emu açıp - kapama
Kumandanızdan önce F1 sonra 0000 tuşlarsanız tv ekranında enable patc yazısı çıkar menüye *** bölümün eklenmesi için ve emunun aktif olabilmesi için bu kombinasyonu kullanabilirsiniz.

F1 + 1111 ----------> Gizli Menü Seçenekleri
Kumandanızdan önce F1 sonra 1111 tuşlarsanız tv ekranına gizli menü gelir. Burdaki Seçenkelerin ne işe ayaradığını aşağıda açıklayacağım...

F1 + 2222 ----------> Home Sharing Aktif Etme ve kapama
Kumandanızdan önce F1 sonra 2222 tuşlarsanız tv ekranına home sharing enable yazısı çıkar ve home sharing özeliği aktif olur. Bu özelikle ilgili detayları daha sonra paylaşacağım...

F1 + 9876 ----------> Extra Movie Seçenkleri
Kumandanızdan önce F1 sonra 9876 tuşlarsanız Menüye ExtraMovie seçeneği eklenir ,,, bu bölümde çeşitli xxx filimleri ücretsiz izleyebilirsiniz.. yine F1+9876 yaparsanız menüden kaldırabilirsiniz.

Page Üst Tuşu----------> Şifreleme sistemi Görme
Kumandanıza bulunan page üst tuşuna basarsanız o kanalın hangi şifreleme sistemini kullandığını ve hangi identlere sahip olduğunu öğrnebilirsizniz.dilerseniz birçok şifreleme sistemi kullanıyorsa değiştirebilirsiniz kendi içinde.

Page Alt Tuşu----------> Biss ve DCW Girme
Kumandanıza bulunan page Alt tuşuna basarsanız.. kısa yoldan cihazınıza biss ve DCW girebilirsiniz. şifreli kanalı açın page alt tuşuna basın biss düzenlemek için kırmızı tuşa basın o kanala ait biss şifreyi girin ve ok seçeneğine tıklayın.. dcw için yeşil tuşa basın dcw kodlarını girin ve yine okey seçeneğine seçin ve çıkış yapın... böylece softcamla uğraşmadan kısa yoldan biss ve dcw düzenleyebilirsiniz


2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

1.jpg

LİNK:


Next 19500 HD Superior Yazılım V2.17
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst