gittigidiyor

NICK+TR / M+PLUS WEBTV-IPTV Çok Yakında Yayında!

cilginyurekli

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
1,560
Tepkime puanı
57
Puanları
48
Yaş
43
Konum
germany
NICK+TR / M+PLUS WEBTV-IPTV Çok Yakında Yayında!


NICK+TR 6 Ekim 2012 Cumartesi günü saat 08:00'da test yayınlarını bitip düzenli yayına başlıyor...

http://nick.eu5.org
http://www.facebook.com/nickplustr








En sevilen Nickelodeon yapımları, birbirinden müthiş sinema filmleri, en popüler, en güncel yabancı diziler çok yakında NICK+TR'de. NICK+TR birbirinden renkli ve eğlenceli içerikleriyle internetteki yerini alıyor. NICK+TR'nin yayın politikası en kaliteli içeriği kaliteli bir biçimde izleyiciye sunmak olacak. NICK+TR'nin içeriğinin büyük bir kısmı nickelodeon yapımları olacak ve 16:9 yayın formatıyla yayına başlayacaktır. nick+TR hergün sabah saat 06:00'da yayına başlayacak ve 22:30'da yayını sona erecek olup hemen ardından M+PLUS TV ekrana gelecektir. M+PLUS TV'de en güncel, en popüler yabancı klipler, birbirinden kaliteli History Channel, Discovery Channel ve Nat. Geo. WILD belgeselleri ekrana gelecek... NICK+TR/M+PLUS dönüşümlü web kanalları kısa sürede tüm protokolleri destekleyecektir (http://, mms://, rtmp://).


Facebook Adresi: http://www.facebook.com/nickplustr

TEST YAYINLARININ YAPILDIĞI WEB SİTE ADRESİ: http://nick.eu5.org
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst