gittigidiyor

Night Shift özelliği macOS'a gelmeye hazırlanıyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
night-shift-ozelligi-macosa-gelmeye-3wpf.jpg


Night Shift özelliği macOS'a gelmeye hazırlanıyor

Apple, iOS'tan sonra şimdi de macOS platformunda Night Shift özelliğini sunacak.
Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden birisi olan Apple, bilindiği üzere iPhone adındaki akıllı telefon modelleri ile pazarda oldukça önemli bir yere sahip. Firma ayrıca iPad adındaki cihazı ile de tablet pazarında liderliğini sürdürürken, bu cihazlar Apple tarafından geliştirilen iOS adındaki mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.


macjpg1485326350.jpg

Apple, bir süre önce iOS cihazları için Night Shift adı verilen bir özelliği sunmuştu. Bu özellik ile ekranda mavi renk sınırlandırılırken, bu da kullanıcının göz sağlığı için daha konforlu bir deneyim imkanı sunuyor. Aslında bu özellik farklı üreticilerin de sunduğu akıllı telefon ve tabletlerde farklı isimlerle yer almakta.
Cupertino, ABD merkezli firma sadece akıllı telefon ve tablet sunmuyor. Ayrıca PC segmentinde de faaliyet gösteren firma, macOS adında, yine firmanın kendisi tarafından geliştirilen işletim sistemi üzerinde çalışan Macbook ve iMac modelleri pazarda yer alırken, yeni gelen bilgilere göre Night Shift özelliği, çok yakında bu cihazlar için de sunulacak.
macOS'un son versiyonu olarak Sierra 10.12.4 beta'da Night Shift özelliği yer alıyor. Şu anda bu özellik sadece geliştirici hesabı olanlar tarafından kullanılabilirken, bu yeni sürümün Public Beta sürecinde herkes tarafından kullanılabilecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst