gittigidiyor

Nintendo 2016 Yılına Damgasını Vuracak

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nintendo, 2016 yılında piyasaya süreceği ürünler ile zirvede yer alma hedefini taşıyor. Peki, Nintendo 2016 yılında neler ile karşımıza çıkacak?


nintendo-1454515243.jpg


23 Eylül 1889 tarihinde kurulan şirket, günümüz video oyun sektörünün en güçlü firmalarından biri olarak betimleniyor. Firma, 2016 yılının ilk ayını doldurduğumuz şu günlerde, gelecek süreç içerisinde çözümlerini piyasaya sürmeyi hedefliyor.
Nintendo NX ismindeki gizemli konsol, kullanıcıların oyun gerçekliği deneyimlerini tatmalarına yardımcı olma hedefini taşıyor.
Halihazırda Mario, Legend Of Zelda, Pokemon gibi oyunları barındıran şirket, kuruldukları günden bu yana ilk olarak piyasaya sürecekleri mobil oyunun ise gelecek 4 ay içerisinde kullanıcılarla buluşacağının sinyallerini veriyor.
Mart ayında mobil platformlardaki yerini alacak olan Miitomo oyununun, kullanıcıların nasıl karşılayacağı merak konusu.
Nintendo'nun ilk mobil oyunun ardından oluşacak beklentileri karşılamak amacıyla 4 uygulamanın daha hazırlık aşamasında olduğu ifade ediliyor.
2016 yılında salt video oyunu ile sınırlı kalmak istemediğini, başkanTatsumi Kimishima aracılığıyla açıklayan şirket, modern sanal gerçeklik yazılımları ile de ilgileneceklerini şimdiden belirtmiş durumda.
miitomo.jpg


2016 yılında, tüm bu yenilikleri kullanıcının hizmetini sunmayı planlayan firmanın, Sony ve Microsoft ile rekabet girip giremeyeceğini zaman gösterecek.
Ne de olsa, Gameboy, Wii gibi konsollar PlayStation ve Xbox’ın hayli gerisinde kalmış durumda.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst