gittigidiyor

Nintendo, Dokunmatik Ekranlı Oyun Kumandası Üretti!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nintendo-ekranli-oyun-kumandasi-uretti-705x290.jpg

Birkaç ay önce ekranlı oyun kumandasının patentini alan Nintendo, bu kumandarnın üretimini gerçekleştirdi.
Oyun konsollarının savaşı devam ederken liderlik için çarpışan Xbox One ve Playstation 4, Nintendo'nun konsollarını unutmamıza neden oldu. Playstation ve Xbox'dan daha çok çocuklara hitap eden konsollar ve oyunlar üreten Nintendo, konsol savaşlarında onu zirveye taşıyabilecek "ekranlı oyun kumandasını" üretti!

Birkaç ay önce Nintendo' Bu patentte de açık bir şekilde görülebildiği gibi kumandanın üzerinde dokunmatik bir ekran bulunuyor ve kumandayı daha iyi bir şekilde kullanabilmek adına dokunmatik ekranla oynayabiliyorsunuz. Bu kumandada dokunmatik ekranın bulunması, konsol oyunlarının kontrolünde sorunlar yaşayan kişiler için oldukça yararlı olabilir (özellikle silah oyunlarında mouse'u mumla arıyoruz).

Nintendo-NX-Controller-Leak-2.jpg


12064009_978081292227960_1225773436_n.jpg

h1KxzWr-Imgur.gif

Dokunmatik oyun kumandasının patentini boşuna almadığını bizlere kanıtlamış olan Nintendo, bu kumandanın fotoğrafını yayınlayarak (belki de başkası tarafından yayınlanmıştır ancak kendilerinin yayınladığını düşünüyorum) konsol oyuncularını tam anlamıyla çıldırttı. Oyun kumandasının görünüşünün oldukça şık olduğunu söyleyebiliriz fakat performansı ve ne kadar kullanışlı olduğunu maalesef sadece fotoğraftan söyleyebilmek mümkün değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst