gittigidiyor

Nintendo Switch Almadan Önce Bilinmesi Gereken 3 Şey

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
nintendo-switch-almadan-once-bilinmesi-gereken-3-sey-1488623336.jpg
Özellikle depolama alanında büyük sıkıntılar yaşayan Switch'i almadan önce bunları bilmeniz gerekiyor.
Nintendo Switch, geçtiğimiz gün dünya çapında çıkışını yaptı. Özellikle depolama alanında sıkıntılar yaşayan Switch için ilk günler pek iyi gidiyor diyemeyiz. Sorunlu bir ilk gün yaşayan Nintendo Switch’i almayı düşünüyorsanız şu adımları göze almanız gerekir:

  1. Oyununuzu kaydettiğinizde, dosyalar yalnızca dahili depolamaya kaydoluyor. Daha da kötüsü bu kayıt dosyalarını SD karta taşıyamıyorsunuz ve buluta da yüklenmiyor. Yani eğer 40 saat boyunca Zelda oynar sonra da konsolunuzu kaybederseniz, geçmiş olsun, oyuna yeniden başlamak zorundasınız.
  2. Bir Switch’ten çıkardığınız microSD kart, bir diğer Switch konsolunda çalışmayacak. Bu durumun gerçekleşebilmesi için microSD kartın yeniden biçimlendirilmesi gerekiyor. Bunun böyle olmasının sebebi olarak da korsan oyunların önüne geçme isteği gösteriliyor. Ama aynı zamanda daha önceden indirdiğiniz oyunları başka bir konsolda -oturum açsanız dahi- oynayamayacağınız anlamına da geliyor.
  3. İndirilen oyunlar yalnızca bir konsola özel. Başka bir konsolda oturum açsanız dahi, eShop üzerinden aldığınız oyunları indiremez ve oynayamazsınız. Bunu yapabilmek için diğer konsoldan çıkış yapmanız gerekir.
Şimdilik bunlar kullanıcıları gerçekten zorlayacak gibi görünüyor. Fakat umarız Nintendo bunları ileride yapacağı güncellemelerle çözer.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst