gittigidiyor

Nintendo, yeni mobil oyunlar ile karşımıza çıkacak!

kral41

Aktif Üye
Katılım
10 Haz 2013
Mesajlar
2,468
Tepkime puanı
28
Puanları
38
Konum
İzmit
Nintendo, 2017'de yeni mobil oyunlar yayınlayacağını doğruladı. Super Mario Run'dan sonra Nintendo'nun mobile taşıyabileceği oyunlar haberimizde.

1482574695_mario.jpg


Super Mario Run ile mobil platforma giriş yapan Nintendo, çok kısa bir süre içerisinde oyununun 50 milyondan fazla indirilme rakamını yakalamasından çok memnun görünüyor. Nintendo başkanının yaptığı açıklamalara göre 2017'nin ilk aylarında bu indirme rakamının 100 milyonu aşması bekleniyor. Mobilde yüzü gülen Nintendo, açıklamalarında 2017'de yeni oyunlarını duyuracağının sinyallerini verdi.

Nintendo Başkanı, Tatsumi Kimishima, şimdilik Nintendo Switch konsolunu yöneldiklerini ancak mobil platformu es geçmeyeceklerini, 2017'de 2 veya 3 mobil oyun daha yayınlayacaklarını açıkladı. Bu açıklamadan sonra, bir sonraki mobile gelecek olan Nintendo oyunu merak edilmeye başladı.

1482575289_nintendo.jpg


Tahminlere göre 2017'de Animal Crossing, Yoshi, Kirby veya Zelda gibi Nintendo serileri mobile gelebilir. Ancak bu oyunlar Nintendo 3DS ve Wii U'da olduğu gibi değil de Super Mario Run tarzında olacak. Bakalım Nintendo, uzun bir süredir karşı çıktığı mobil platform sayesinde eski günlerine geri dönecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst