gittigidiyor

Nintendo'dan Mobil Oyun Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Oyun sektörünün yorgun savaşçısı Nintendo, mobil oyun sektörüne giriş yapıyor. Şirket ilk oyununu Mart ayında çıkaracak.

nintendo.jpg
Bir zamanlar kimsenin elinden düşürmediği Gameboy'ların üreticisi ve birçok klasik oyunun geliştiricisi Nintendo, zaman içinde gelişmelere uyum sağlayamamıştı.
Sony'nin Playstation'larına ve Microsoft'un Xbox'ına karşı Wii ile çıkan Nintendo, bu savaşı kaybetmişti. Yıllar içinde maddi-manevi zarara uğrayan şirket, kurtuluşu mobil oyun sektöründe arıyor.
Geçtiğimiz yıl Miitomo isimli bir mobil oyun çıkaracağını duyuran Nintendo, bu oyunu Mart ayında piyasaya sürecek. Nintendo'nun başkanı Tatsumi Kimishima tarafından verilen bu tarih aslında bir ilk değil.
Oyunu geçen yıl Aralık ayında çıkarmak isteyen şirket, daha güçlü bir reklam politikası izlemek adına bu tarihi ileriye almıştı.
nintendo-miitomo.jpg

Sanal karakterlerin online bir ortam üzerinde bulunmasına dayalı olan oyun, iOS ve Android platformlarını destekleyecek. Cross-platform şeklinde çalışacak oyun, bu sayede iOS ve Android kullanıcısı karakterleri ortak bir alanda buluşturabilecek.
Nintendo tarafından bir kurtuluş yolu olarak görülen bu oyunun göreceği ilgi merak konusu. Son dönemlerde bu oyun üzerine yoğunlaşan şirket, Miitomo'yla başarı yakalayamaması halinde daha büyük zarar edebilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst