gittigidiyor

Nintendo'nun Efsane Oyunu Zelda Geri Geldi!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Nintendo'nun Efsane Oyunu Zelda Geri Geldi![/h][h=2]Nintendo'nun ilk yıllarından beri büyük bir ilgi ile oynanan oyunu Zelda, geri geldi. Oyun 3D olarak tarayıcı üzerinden artık oynanabiliyor.[/h]
nintendo-nun-efsane-oyunu-zelda-geri-geldi.jpg
Oyun konusunda efsane olan ve bir neslin vazgeçemediği Nintendo, Zelda isimli oyunuyla da unutulmazlar arasında yer almıştı. Nintendo ile özdeşleşen ve bu bakımdan her oyuncunun ara ara hatırladığı bu oyunun tarayıcı üzerinden oynanabilir hale getirildiği açıklandı. 1986 yıllarında oynanan ve orijinal adı The Legend of Zelda olan oyunu oynamak isteyen kişiler artık hiçbir işlem yapmadan sadece adres üzerinden tekrar nostalji yapabilecek.
30 yıllık bir tarihi olan The Legend of Zelda, Mario ile birlikte iki efsane oyun olurken, oyunu oynamak isteyen kişiler siteye giriş yapabilir. Üstelik 3D olarak sunulan bu oyunda, Zelda30tribute ile birlikte heyecan daha da arttırılmış durumda.
Zelda30tribute üzerinden oyun oynamak isteyen kişiler kısa sürecek oyun yükleme ekranı ardından start tuşuna basarak oyunu başlatabilir.
Oyunun Amacı Ne?
Oyunun oldukça ilginç bir haikyesi bulunuyor. Link adındaki bir karakterin Prenses Zelda'yı kurtarmasını konu alan oyunda, Link zorlu etapları geçmek zorundadır. Canavarlardan kaçarak, zorlu bulmacaları ve bölümler geçmek zorunda olan Link için Prenses Zelda’yı kurtarmak hiç de kolay olmayacaktır.
Oyunu oynamak isteyen kişiler web tarayıcısı üzerinden herhangi bir indirme işlemi dahi yapmadan oynayabilir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst