gittigidiyor

Nintendo’nun ilk mobil uygulaması Miitomo, ilk 3 günde 100 milyon kullanıcıya ulaştı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nintendo’nun anlık mesajlaşma uygulaması Japonya’da büyük ilgi görüyor…
nintendo-ocg.jpeg

Oyun dünyasının en önemli isimlerinden bir tanesi de Nintendo olurken, sunduğu cihazlarla pazarda iddiasını sürdürüyor ve bir çok firma gibi akılı telefon pazarına da yönelirken, ilk akıllı telefon uygulamasını geçtiğimiz günlerde sundu.
nintendonun-ilk-mobil-uygulamasi-miitomo-ilk-3-gunde-100-milyon-kullaniciya-ulasti-89872.png


Her ne kadar Nintendo bir oyun firması olsa da, firmadan ilk gelen uygulama bir oyun olmadı. Miitomo adı ile gelen bu ilk Nintendo uygulaması, anlık mesajlaşma platformunda yerini aldı.
Nintendo’nun uygulaması sunulması ile de oldukça büyük ilgi görürken, Apple’ın iOS platformunda Japonya’da en üstte yerini aldı. Ayrıca Twitter üzerinden gelen bilgiye göre de ilk 3 gün süre sonrasında 100 milyon gibi oldukça etkileyici kullanıcı rakamına ulaşmış durumda.
Bu anlık mesajlaşma uygulamasında her kullanıcı Mii olarak adlandırılan avatarı kullanırken, kullanıcının kendi resmi üzerinden oluşturuluyor. Miitomo uygulaması ücretsiz olarak sunulurken, kullanıcılar Mii’leri için kıyafet ve diğer aksesuarları, uygulama içi ödeme yöntemleri ile satın alabilmekteler.
Miitomo, şu an için sadece Japonya’da sunulmuş durumda, ancak başarısına göre diğer ülkelerde de sunulabileceği ifade edilmekte.
Geçtiğimiz ay Nintendo’nun CEO’su Tatsumi Kimishima, bir açıklama gerçekleştirmiş ve sonraki uygulamanın mesajlaşma uygulaması olmayacağını ve Nintendo’nun iyi bilinen karakterlerini içereceğini belirtmişti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst