gittigidiyor

Nintendo'nun Mobil Oyunu Haftaya Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Nintendo daha önce duyurusunu yaptığı mobil oyunu Miitomo'nun çıkış tarihini açıkladı. İşte Nintendo'nun ilk mobil oyununun çıkış tarihi!


nintendo.jpg
Yıllardır çıkardığı oyunlar ve konsollarla 7'den 70'e geniş bir kitlenin beğenisini toplayan Nintendo, daha önce mobil oyun sektörüne adım atacağını açıklamıştı. Miitomo adlı bir mobil oyun çıkartacağını açıklayan şirket, şimdi de oyunun çıkış tarihini duyurdu.
Miitomo, 17 Mart'ta Çıkıyor!

Yapılan açıklamada Nintendo, Miitomo'nun 17 Mart tarihinden itibaren indirilebilir olacağını duyurdu. İlk olarak 2015'in sonuna doğru yayınlanması planlanan oyun, bazıreklam faaliyetleri nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
Uygulama için ön kayıtlar geçen ay başlarken, kayıtlar uygulamanın çıkış tarihinden 1 gün önce, 16 Mart tarihinde son bulacak.
Uzun yıllardır geliştirdiği yapımları sadece kendi konsollarında yayınlamasına alıştığımız Nintendo, her ne kadar Miitomo'yu bir mobil oyun olarak duyursa da aslında bunun bir mesajlaşma uygulamasıolabileceği tahmin ediliyor. Söylentilere göre bu uygulamada kullanıcılar kendi Mii'lerini oluşturup gerçek zamanlı olarak diğer kullanıcılarla sohbet etme imkanı bulacaklar.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst