gittigidiyor

Nintendo'nun yeni atılımı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Nintendo'nun yeni atılımı[/h][h=2]Nintendo yeni bir oyun konsolu üretti yeni bu konsolda ne gibi özellikler var ?[/h]
nintendo-nun-yeni-atilimi.png
Son yıllarda pek bir faaliyet göstermeyen Nintando şirketi artık pazarda daha fazla varlık gösterme hedefinde. Nintendo'nun en önemli cihazlarından olan Wii bir zamanlar çok konuşulmuştu. Oynama fırsatımızda oldu gayet güzel bir teknolojiydi devamının gelmesini çok istiyorduk fakat firma uzun bir süre durakladı. Nintendo'nun Wii U modeli yeterince başarılı olamamış ve 3DS de yine beklenen ilgiyi görmemişti. Bu sebeple firma köklü değişiklikler gitmiş olacak ki Nintendo NX üretildi.
nintendo-nx.jpg

Yeni üretilen Nintendo NX, Nintendo Wii'nin devam niteliğini taşımıyor. Firmanın yaptığı açıklamada tamamen yeni bir oyun konsolu olduğu belirtildi. Konsolun ne zaman çıkacağı hakkında da bilgiler mevcut. Bu yeni oyun konsolu Mart ayında kullanıcısı ile buluşacak gibi görünüyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst