gittigidiyor

Nisan ayı xbox live gold oyunları belli oldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
xboxgold-nisan-big.PNG


Microsoft, Xbox Live Gold aboneleri için Nisan ayında Ryce: The Son of Rome ve Telltale'nin The Walking Dead: Season 2'nin öncülük ettiği oyunları duyurdu.

Tam liste aşağıda:



  • Ryse: Son of Rome — Nisan 1-30 (Xbox One)
  • The Walking Dead: Season 2 — Nisan 16-Mayıs 15 (Xbox One)
  • Darksiders — Nisan 1-15 (Xbox 360)
  • Assassin's Creed: Revelations — Nisan 16-30 (Xbox 360)


xboxnisanoyun-big.jpg


Ryse: Son of Rome, Crytek'in 2013'ün sonbaharında Xbox One için özel olarak çıkan ve yeni nesil kinect ile uyumlu aksiyon-macera oyunu.
The Walking Dead: Season Two, Telltale Games tarafından Aralık 2013'te çıkarılan devam oyunu.

assassins-creed-revelations-signature-edition_d5ja.jpg


Darksiders, Vigil Games tarafından Ocak 2010 yılında piyasaya çıkan aksiyon-macera türündeki, Mahşerin Dört Atlısın'ndan biri olan War'ı kontrol ettiğimiz oyun.
Assassin's Creed: Revelations, Ubisoft tarafından geliştirilen ve Xbox 360 için Kasım 2011 yayımlanan video oyunu.

Ücretsiz oyunlardan faydalanmak için Xbox Live Gold aboneliği gerektiğini ve her iki Xbox 360 oyununun Xbox One'da da oynatılabilir olduğunu belirtelim.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst