gittigidiyor

Nokia 6 cihaz birden tanıttı....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Şirket tarafından gerçekleştirilen lansmanda tanıtılan 3 telefondan en çok dikkat çekeni kuşkusuz ismi bir süredir kulaktan kulağa dolaşan NX30 5G oldu. Gücünü Snapdragon 695 5G yonga setinden alan telefonun arka yüzeyinde 50MP + 13MP’lik iki kamera ön yüzeyinde ise 13MP’lik tek bir sensör yer alıyor. Özellikleri bakımından orta seviyenin önemli bir temsilcisi olabileceği düşünülen bu cihazın satış fiyatı 529 Euro olarak açıklandı.

Şirketin tanıttığı ikinci model olan Nokia G60 5G ise tasarım olarak NX30’un biraz daha gerisinde kalıyor. Ancak 6,58 inçlik Full HD+ LCD ekrana sahip bu telefon da tıpkı kardeşi gibi Snapdragon 695 5G yonga setinden güç alacak.

Tanıtılan 3 telefon içerisinde en düşük seviyedeki model olan Nokia C31 ise 6,7 inçlik ekranı ile dikkat çekerken, bu telefonunsa gücünü Unisoc 9863A1 yonga setinden aldığını görüyoruz. Bu üç akıllı telefon modeli haricinde Nokia T21 tablet modelini, Portable Wireless Speaker 2 hoparlör modelini ve Clarity Earbuds 2 kablosuz kulaklık modelini tanıtan şirket, cihazlarını önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunmaya başlayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst